Sommertid, bjeffende hund & knekte negler

Sommertid jippi 😍

Åhhh dere aner ikke hvor glad jeg er for at sommertiden har starta i natt. Det er denne tiden vi går inn i som jeg liker best. Uansett hvor sliten og trøtt jeg er så hjelper det virkelig på å se at det er lyst på morgenene 🤩.

I dag våknet jeg av en bjeffende hund 😠 det er ganske irriterende at folk med hund skal la hunden være ute og bjeffer på den måten. Og så tidlig på en søndag morgen! Jeg aner ikke hvem av naboene sin hund det er snakk om. Men dette har skjedd ofte uansett hvilken dag. Hunden står og bjeffer ute såpass at det er irriterende å høre på. Det frister meg å finne ut hvem det er slik at jeg får gitt beskjed. Noe må de gjør og de bør virkelig ta hensyn til andre. Og ikke minst passe bedre på hunden og sjekke hvorfor den alltid bjeffer. Jeg har mistanke om at de bare slipper hunden ut for å tisse eller lufte seg. Og det liker kanskje ikke hunden derfor den bjeffer..... noe må det vær!

Ellers klarte jeg å knekke to negler på samme hånd i går ved stenging. Jeg merket ikke at de var knekt før jeg kom hjem 😂. Kjente det var noe rart med lille+ringfingeren... noe som ikke stemte haha. Det positive var at jeg ikke fikk vondt da de knakk. For det pleier å være dritvondt hvis jeg knekker en negl 🙈. Om ikke så lenge skal jeg på jobb igjen for i dag må jeg begynne litt på varetelling i ferskavd. Jeg skal telle noen av varegruppene og henge opp kampanje plakatene. Tenker noen timers jobb sånn at jeg får litt helg hvert fall.

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Akkurat det med sånne bjeffende hunder er skikkelig irriterende. Hadde en i oppgangen, som satte i gang så fort de som eide den hadde gått. Har heldigvis gitt seg nå 😉 Jepp, deilig med sommertid og lyst om morgenen 🌻🍀
nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Godt det har gitt seg hos deg <3
nouw.com/tonevinningland
theresebraathen
theresebraathen,
Sånt er så utrolig irriterende! ☺️ merker hvor mye jeg irriterer meg over sånt nå som jeg har flyttet til sentrum, men jeg håper virkelig det bare blir en vanesak! 😁
nouw.com/theresebraathen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229