Snakkes om et og et halvt år

God kveld bloggen ❤️

Det har vært litt av en travel dag på meg altså! Jeg har det mer travelt når jeg har fri enn når jeg jobber haha. Men det er supert å ha en fri dag midt i uken, for da får jeg gjort alle ærender den dagen. Det er ikke alltid lett å få ting gjort om du slutter klokken fire på ettermiddagen. Alle offentlige instanser er jo som regel stengt lenge før jeg er ferdig på jobb liksom.

Som jeg skrev tidligere i dag har jeg vært så spent på tannlegetimen til Jonas. Reguleringstannlegen. Dommen ble helt klart at han måtte ha regulering både oppe og nede. Jonas blir 12 i november og har altså bare mistet 9 melketenner. Han har 11 melketenner som tannlegen så på bildene, som han da må miste før en ny vurdering kan tas. Bitt feil og tannstilling var ikke som det skal så her var det ikke tvil om hva som måtte til.

Jeg tenkte med en gang at nå blir det dyrt! Men må han ha så må han det... men tannlegen sa at det blir nok høy refusjon fra trygden, og Jonas får også søskenmoderasjon siden Thea har vært pasient tidligere. Han var ikke 100 % sikker på hva det vil koste, men en plass mellom 15.000 kr for begge rader ville det bli. Jeg tenkte med en gang at fy søren så dyrt.... men så tenkte jeg meg om, og var glad det ikke ble mer. Kan hende det blir pluss/ minus, men man vet ikke før alle melketennene er mistet.

Så da fikk jeg noenlunde dommen på hva dette vil koste, og Jonas sa til meg at "jess, eg e dyr, mamma!" haha. Mens jeg gikk ut fra tannlegekontoret 900 kr fattigere etter denne timen! Og beskjeden fra tannlegen var bare så enkelt:

"Vi snakkes om et og et halvt år, Jonas"

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229