Rettebørste fra Remington

Nå skal jeg prøve å legge vekk rettetangen og prøve ut rettebørste istedenfor. Rettetang sliter mye mer på håret pga. den sterke varmen direkte på håret. Mens rettebørste er mer vennlig for håret..... sies det. Så nå skal jeg prøve ut dette når jeg vil ha håret helt rett. Jeg har mine mistanker at jeg ikke får håret rett som med rettetang. Men noe rett får jeg nok til med børsten.... jeg skal før og etter bilde en gang senere så får dere se om dette var bra eller ikke.

Oppnå perfekt salongresultat i løpet av få minutter med denne rettebørsten fra Remington. Børsten har tre temperaturinnstillinger og passer alle hårtyper. Style håret ditt med Remington CB7400 rettebørste og oppnå perfekt stylingresultat hjemme. Den keramiske busten og anti-statisk teknologi gir et glatt og glansfullt resultat.

Børste og rettetang: Den unike kombinasjonen av børste og rettetang løfter hårstylingen til nye høyder. Det har aldri vært enklere å rette håret. Behandlingen gir naturlig volum og et silkemykt resultat.


Keramisk bust: Den keramiske busten lar deg komme helt ned til røttene noe som gir bedre resultat.

Anti-statisk teknologi: Den anti-statiske teknologien forhindrer krusete hår og etterlater et glatt og glansfullt resultat.

3 temperaturer: Velg mellom tre ulike temperaturinnstillinger i henhold til hårtype og behov. Hårbørsten er klar til bruk etter kun 30 sekunder.

Enkel og ergonomisk: Ergonomisk håndtak og 1,8 meter ledning gir praktisk bruk. En praktisk oppbevaringspose medfølger.

Sikkerhet: Børsten skrur seg automatisk av etter bruk for ekstra trygghet.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Spennende og se resultat😃
nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
Ja, vet ikke når jeg skal få tatt bilde eller om jeg skal filme mens jeg gjør det haha
nouw.com/tonevinningland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229