Reisefeber

#reise #fly #england #canon #mulberry #travel #ferie #tur #shopping


Jeg har sommerfugler i magen og gleden er stoooooor ... for nå nærmer det seg avreise for meg og mannen. Denne koseturen vår har jeg gledet meg siden jeg visste om turen i februar i år. Jeg har sett frem til denne turen så mye at jeg nesten er redd ting ikke kommer til å gå som jeg vil. Jeg er redd flyet ikke skal fly som den skal, forsinkelser osv. Faren ved å glede seg for mye til noe er å bli skuffet.....

Selvom det bare blir en weekend tur fra torsdag til søndag er jeg allerede ganske klar. Jeg har pakket klar det jeg skal ha med i håndvesken min. Jeg er fornøyd med nye håndvesken for den har jeg plass til å putte speilrefleksen, lommebok og reisedokumentene. Kamera skal jeg bruke 24mm linsen slik at den ikke blir så tung. Og med 24mm vidvinkel får jeg masse på bilder enn 50mm linsen.

Håndbagasjen kommer utenom som bare skal inneholde lader, ipad, et par klesplagg og personlige hygiene saker. Jeg får bare håndbagasje på utreisen så jeg kan ikke pakke med all verdens. En stor bag skal pakkes med slik at jeg kan shoppe og ta med fra London. En kolli har jeg kjøpt for tilbakeveien 😁.

Denne uken har jeg fire vakter å jobbe før jeg tar høstferie. Og dagene før jeg skal reise skal jeg bruke med ungene. Bare nyte feriedagene og kose meg med dem før jeg stikker utenlandsk med gubben 😍.

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Det e godt og ha slik ferie turer og se frem til 😊 selv om det bare er en lang helg så er det alikevel verdt det 😊
nouw.com/therockinkchick
helenenordvik
helenenordvik,
Jeg vil også være med=p
nouw.com/helenenordvik
Toini
,
Åååå det skal bli godt for dere!! kose deg og være kjærester i storbyen!! Herlig!!