Reisebrev dag 4 - Vindmøller & Ullared

Hengende ut vinduet!

Ja da var vi kommet til fjerde reisebrev på denne sommerferien vår. De fleste har nok fått med seg hvor ferden gikk. Dere som har meg på Snapchat får jo se det først 😉. Turen fra Rödlix Camping til Ullared tok rundt 30 minutter, og under kjøringen hang jeg vel ut av vinduet flere ganger. Det var mange fine vindmøller vi kjørte forbi, og gubben kunne ikke stoppe midt på veien. Så eneste måten var å ta ned vinduet og stikke hode & kamera ut 🙈. Alt for å ta bilder til bloggen og Instagram 😂. Det er helt vilt hvor mye vindmøller det er her på vestkysten.

Gekås Ullared

Fy og fy hva har vi forvillet oss inn på? 🤣 🙈 Ullared! Har hørt så mye om Ullared derfor vi måtte innom her i dag. Det blir nok første og siste gang vi kommer til å gå her. Jeg hadde mine mistanke om hvor kaotisk det ville bli. Og akkurat det var det med hele plassen 😅. Jeg tror nok mengden mennesker som handlet i dag ikke er mye i det hele tatt. Så jeg kan bare ikke tenke meg hvordan det ville vært med enda flere mennesker. Men nå har alle tre fått vært og sett hva Ullared er, og jeg personlig sitter igjen med egentlig ikke noe spesielt fra stedet. Det var ikke noe Wow effekt for jeg visste det ville være noe så nært likt Ikea og alle de varehusene samlet på et sted liksom. Jeg handlet ikke noe særlig enn små ting som trengtes, og Jonas fikk seg en drone som han allerede nå har fått flydd litt med.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Vi har jo slike vindmøller her på ålgård også og på nærbø skal det være mange😃 Traff vel ikke på Morgan og Ola Conny da?😉nouw.com/frulea
frodith
frodith,
Litt morsomt bare å ha vært der da 😊 Sett mye om det på tv 😃frodith.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229