Protect your skin

Gurimalla, alt koster når man skal på ferie..... men det er en nødvendighet når man skal være tre uker i syden. Med steikende sol hver eneste dag så trenger man god beskyttelse. Det er viktig å ta vare på huden for det om en vil bli fortest brun 🤪. Nå har jeg benyttet meg av KomplettApotek.no for å handle inn solkrem for ferien. Det er en genial nettside som selger apotekvarer og reseptbelagte medikamenter billigere enn fysisk butikker. Gubben sa jeg måtte sjekke ut der og jeg regnet litt på prisene på solkremer i forskjellige apotek på nett, samt i butikken. Og det er faktisk penger å spare på å sjekke ut hvor det er billigst.

Solkrem er noe som er viktig å ha med, og det er noe man ikke kan unngå å måtte bruke penger på. Når vi er fire stk. som skal smøres hver dag blir det mange flasker. Og vi må ha nok i hver av solfaktorene som trengs i løpet av de tre ukene. Jeg bestilte vel en flaske til hver i 3 forskjellige faktor grad. 50+ 30+ 15+ og egne til ansikt. Aftersun milk er også viktig å ha for å bevare fuktigheten etter en hel dag med bading og soling. Jeg er veldig påpasselig med smøring i sol fordi jeg vet hvor skadelig sol kan være for huden. Og det er absolutt ikke gøy om man blir solbrent på ferien. Begynner alltid med høyest faktor i starten så bygge seg ned til lavere.

Et mål jeg og gubben har med denne sydenferien er å ikke komme hjem likbleik. Det var en sommer vi var i syden i to uker, der vi kom hjem bleike fordi vi hadde smurt oss med 30 faktor i to uker 😂. Den tabben gjør ikke jeg flere ganger hvert fall haha. Jeg har hvert fall fått svidd av rett over 2K bare på solkrem i dag 🙈.

Liker

Kommentarer

tonebach
tonebach,
Ja er kjempeviktig med solkrem!!Jeg er alt for dårlig med det selv😅
nouw.com/tonebach
tonevinningland
tonevinningland,
Ja, du må jo bruke solkrem ellers blir en brent hehe men viktig å ta vare på huden da.
nouw.com/tonevinningland
FruLea
FruLea,
Er viktig med solkrem, jeg starter alltid den første uken med solfaktor 30 og di 2 siste ukene med 15 eller 20👍🏻
nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
aha jeg skal begynne på 50 haha men tror ikke eg skal ta 50 for mye for da blir jeg aldri brun haha
nouw.com/tonevinningland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229