Oppskrift: Lefserull med det du måtte ha inni

I går var det et par som spurte etter oppskriften så her kommer oppskriften. Det du trenger er tortillalefser, ruccula salat, rømme, majones, krydder og det du måtte ønske ha i som røkt laks, spekeskinke, fenalår eller reker. Jeg valgte i går røkt laks og reker. Reker kan du bruke de ferdigrensede på boks i lake, bare husk å ta rekene ut av laken og la det renne fra seg litt før du bruker det.

Først lagde jeg det som skal smøres på lefsene, altså rømme og majones. Her blandet jeg ca. 2 del rømme og 1 del masjones - du smaker egentlig bare til selv etter hvor mye rømme eller majones smak du vil ha mest av. Blander det godt sammen. Krydder kan du bruke chilikrydder eller kayennepepper det setter litt spicy smak. Eller du bare bruker salt og pepper eller karri. Jeg brukte det jeg hadde i skuffen, kayennepepper. Ha litt og litt og bland og smak til du er fornøyd med.

Smør da dette på lefsen som du skulle smørt smør på ei skive. Så legger du det du velger på lefsen med ruccula og rull tett sammen. Pakk hver lefse inn med plastfolie og la den stå godt pakket i plastfolien i et par timer, romtemperert. Dette vil gjør at rømmeblandingen og lefsen blir myk og god. Lefsene jeg lagde med reker hadde jeg strødd litt for mye reker på lefsene. De smakte litt for mye reker hehe så jeg likte best den med røkt laks.

Liker

Kommentarer

Lully
Lully,
nam elsker sånne<3
nouw.com/lully
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229