Opprydning i sosiale medier ..... igjen

Nok en gang er jeg på gang med å rydde opp i mine sosiale medier. Dvs. Facebook, Instagram og Snapchat. Det er de tre plassene jeg bruker mest når det gjelder sosiale medier. Spesielt Instagram får jeg daglig så mange rare nye følgere som jeg ikke aner hvem er. Mest er bare det som kalles ghost followers, og de har jeg null interesse å ha på listen. Jeg trenger ikke hundrevis av følgere som bare er slike. Om jeg bare har 200 følgere på IG er det bedre å vite at de faktisk er ekte mennesker som eier kontoene. Jeg er ikke ute etter å få mest mulig likes heller, så de likes jeg eventuelt får på hvert bilder er jeg fornøyd med.

Når det gjelder Facebook går jeg også nå gjennom vennelisten min for å ta vekk folk jeg ikke kjenner. Snapchat skal jeg faktisk fjerne alle jeg ikke Snapper til eller sender meg Snap. Det er mange som verken snapper eller ser min "my story" så da er det ikke vits for meg å ha en lang liste der. På Snap har jeg vel rundt 20 venner/familie som jeg har Snapstreaks med. De holder jeg gående så lenge jeg har streaks med, og flere av dem har jeg minst over 1000 dager med! Jeg er slik at hvis du snapper med meg og vi begynner å få dager med hverandre, da må jeg bare fortsette holde dagene. Skikkelig tvangshandling haha.

Uansett om du plutselig ikke ser meg på din liste i sosiale medier er det bare fordi jeg har tatt en opprydning. Ingenting vondt ment osv. men av og til trengs det en opprydning for det kan fort bli mye "ghost followers".

Liker

Kommentarer

frodith,
Jeg er utrolig slapp på Snap...Bruker mest blogg, og å lese blogger. Bittelitt Instagram. Men lite Snap ja...:-o
frodith.blogg.no