Ny frisør på Solvang!


Det har kommet ny frisørsalong på Solvangsenteret i samme bygg som Rema 1000, Italiensk pizza, Fysioterapeutene og Trimeriet er. Jeg har i dag benyttet meg av åpningstilbudet og fått klippet meg. Eller jeg har jo bare valgt det som heter dame stuss, og ikke ren dameklipp som koster litt mer enn stussing. Jeg syns det er kjempekjekt at det det er kommet ny frisørteam der. For senteret og lokalområdet har savnet å ha en frisørsalong i nærheten. All behandling i dag er til halv pris utenom vippebøy/løft. Selvfølgelig har jeg også satt meg opp for å prøve vippebøy hos dem i dag. Jeg tenkte å teste ut vippebøy for å se om det er noe jeg kunne tenkt meg videre. De kjører på med 20 % på alle klipper ut uken. Bare for at dere skal kunne få prøve ut frisørteamet 💖.

Adriana er ei av frisørene der da jeg var i dag som stusset håret mitt og fikset vippene. Koselig dame fra Romania som var skikkelig hyggelig. Hun forklarte meg hvordan vippebøy fungerte og hva hun gjorde. Behandlingen tok ca. en time og stussingen gikk fort. Jeg sa til henne at jeg ville stusse det minst mulig haha .... selvom hun klippet veldig lite av lengden så kan jeg kjenne at håret er kortere. Vippene ble fine og bøyde og jeg tenker at det blir ekstra fint når 24 timer er gått slik at jeg kan begynne bruke mascara. Nå slipper jeg hvert fall å bruke vippetang hver dag før mascara.

Ingvild Nygård heter frisøren som driver Trend Frisørteam Solvang. Ei flot ung dame som virkelig brenner for det hun gjør. Veldig hyggelig og imøtekommende 😊. Dette innlegget skriver jeg helt frivillig og det er ikke noe sponsing.

Ser ikke akkurat ut som jeg har klippet meg haha men det er faktisk blitt kortere. For det merker jeg når jeg samler håret bak til en hestehale..... noe som mangler ja!

Du kan booke time ved å ringe tlf:Ring 52736800 eller gå inn på www.ledigtime.no søk etter "trend frisorteam solvang" 
Adressen: Skjoldavegen 68, 5519 Haugesund - Åpningstider 11:00-18:00

- 20 % studentrabatt
- hver 8. klipp gratis
- hull i ørene (aldersgrense 5 år)
- dame og herreklipp
- barneklipp
- brudeoppsett
- farging vipper/bryn
OG MASSE ANNET 

Bilder tatt fra FB med tillatelse fra

FB: Trend frisørteam Solvang

Følg gjerne dem på Instagram 👉🏼 HER

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så gøy da😉 Jeg har så lyst på langt hår igjen, er så mange år siden jeg hadde langt hår😉nouw.com/frulea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229