Nude velvet shanghai

Annonse// i samarbeid med Liebre Style

Jeg har vært så heldig å fått samarbeide med Liebre Style. Det er et polsk ektepar som står bak Liebre Style. De har lidenskap for mote og design spesielt sko. Alle sko de designer er unike og gjennomtenkt. Materiale de bruker på skoene er funnet gjennom sine reiser på jakt etter beste kvalitet. De er inspirert av farger og mønster og jeg personlig syns det er fantastisk at de skiller seg ut. Å eie et par sko som kanskje det bare finnes maks 40 eksemplarer i hele verden er jo kult! Og liker du en stil som er fargerikt og vil skille deg ut er disse perfekte for deg. Eller om du bare vil ha noe som ikke hele Norge har 😉.

Jeg ville hatt alle variantene om jeg kunne fått valget. Men de jeg har fått er den de anbefalte til meg. Og jeg må si at jeg falt for skoene med en gang jeg åpnet esken 😍. Designet og kvaliteten på skoene er bare utrolig bra. Jeg bruker størrelse 37 og fikk i 37 som passet perfekt uten sokker og med vanlig ankelsokk. Gode og komfortable på foten og de ser bare smashing ut spør du meg!

About Liebre Style

From the website www.liebrestyle.com

"Founded in Szczecin, Poland, in February 2017, Liebre Style is a brand experimenting with shoes and patterns. Our travels around the world and the outdoors inspire us. The idea was born back in 2013 after our founders (husband and wife) locked themselves for a day in a forest cabin to brainstorm possible and creative start-up ideas that would liberate them from their corporate jobs. On its travels around the world, our founders found a source for unlimited combinations of rich patterns and colors and decided to bring them back for you to admire and get inspired. Liebre Style was created to help you break free from the routine, unlock your creative self and help you remember to go outdoors, be a little wild and follow your way."

De har sko både til herrer og damer i lave og ankelboots. Sjekk ut nettsiden om du ønsker å skaffe deg disse. Gratis frakt og tollfritt tilsendt til Norge 😉.

www.liebrestyle.com

Bilder nedenfor er lånt fra Liebre Style

Mens

Mens collection 👉🏼 HERE

Womens

Womens collection 👉🏼 HERE

Check out Liebre Style ongoing indiegogo campaign for extra savings 👉🏼

https://igg.me/at/liebrestyle-boots/x/18813039

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Wow, veldig sepsielle og fargerike sko 😊 Var litt kule da 😃
nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
frodith ,
De var veldig Tone-ish 😊
frodith.blogg.no
tonevinningland
tonevinningland,