Novemberkaktus

God morgen bloggen 😊

Her sitter jeg og ser på kaktusblomsten jeg kjøpte i fjor på Rema 1000. Den har vært uten blomst i ett år og gleden var stor da jeg så at det hadde begynt å blomstre. Dette må være den aller kjedeligste blomsten jeg vet om! Selvom det er en grunn for at den heter novemberkaktus....

Ellers så er jeg veldig trøtt i dag 😅 for det om jeg la meg til normal tid. Grunnen til det er så enkelt at jeg har hatt en abrutt søvn hele natt. Min kjæreste mann har to netter på rad snorket gjennom natten. Jeg er sikker på at min høyre fot får trent godt om nettene! Den brukes til å sparke og dytte i gubben slik at han stopper. Men det varer ikke lenge før det er på an igjen 😆. Heldigvis skal jeg ikke på jobb før kl. 15:00 så da får jeg tid på meg å våkne.

Om litt skal jeg og gubben ut og hente hjem Zafiraen da de ikke har mottatt delen enda. Bilen har tross alt stått i ro der på verkstedet i over to uker snart.... så får bare kjøre den slik den er til verkstedet får delen. Vi trenger trolig sjuseteren innen søndag allikevel. Får bare håpe bilen er slik den er at de ikke har demontert noe på bilen når vi skal hente den.

Liker

Kommentarer

Toini
Toini,
Uff..så trasig dette med snorkingen..dere må nok gjøre noe med det!! Du kan jo bli gal!! hihih Håper bilen var like hel!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229