Nå begynner luksuslivet

HA HA HA

Ja, nå er gubben på plass igjen i sin 100% stilling som husfar hjemme. Og luksuslivet vårt kan begynne for fire uker. Hehe alltid godt å ha han hjemme for da blir alt enklere. Jeg er jo heldige som har en mann som er så snill. Som gjør så mye for meg og ungene når han er hjemme.
Han hjelper meg masse da han vet jeg har en fysisk tung jobb. Og har ikke alltid energi til å ta meg av alt i tillegg når jeg kommer hjem fra jobb.

Egentlig er det vel jeg som burde ha mer energi til alt utenom siden jeg er en del år yngre enn han. Men jeg mener at alder har ikke noe med om du har mer eller mindre til overs om dagene. Da det er uansett litt annerledes å jobbe lange dager i to uker, så fri fire uker, enn å jobbe 8 timer nesten hver dag, hver uke. Hadde jeg jobbet som han hadde jeg nok hatt mye mer krefter til å passe på alt i hjemmet.

Jeg får nyte det så lenge jeg kan haha plutselig en dag så kan det jo skje at han blir dårlige. Man kan aldri vite hvordan livet vil bli eller hvordan helsen vil utvikle seg. Jeg håper jo selvsagt at både han og meg får slippe unna alt som kan komme med alderdom osv. Jeg har hvert fall mange år igjen i arbeidslivet, og vil jobbe til den dagen kroppen sier stopp.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
Mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229