Lettere sagt enn gjort!

En ting ved meg som kanskje alle vet nå er at jeg er utrolig sta. Jeg kan være vanvittig sta på enkelte ting, spesielt om det er noe jeg holder på med. I går ble jeg ferdig med begge ermene til genseren jeg strikker på. Nå var det bare å sette inn ermene i bolet, altså selve genseren jeg har strikket klar.

Ingen plass i oppskriften forklarte meg hvordan jeg skal sette ermene på. Jeg var så desperat at jeg hadde tenkt å kjøre bort til Phuong for hjelp, klokken 22:00 om natten!!!! Men hun hadde besøk så jeg gikk selvfølgelig ikke til henne. Youtube og Google måtte jeg ty til da og fant flere forum og video som forklarte. Men jeg fikk det bare ikke til!

Jeg var så irritert og forbannet over at jeg ikke forstod hvordan jeg skulle gjøre det. Bare strikke den sammen liksom. Lettere sagt enn gjort 😂 jeg var så desperat og forbanna at gubben bare gikk og la seg. For han kjenner meg så utrolig godt at når jeg er i sånn humør og har satt meg noe i hodet, da gir jeg fasiken aldri opp! Så han kunne bare like greit gi opp å få noe kontakt med meg.

Jeg satt og funderte og nærmest rev meg i håret, leste og grublet over det jeg klarte finne via Google. Jeg var livredd for å strikke feil, men jeg ville så gjerne få det til slik at jeg er klar til å få hjelp med mønsterdelen. Så plutselig var det som jeg knakk strikkekoden!

Plutselig! Der gjorde jeg noe jeg faktisk ikke husker nå etter jeg klarte strikke ermene inn 🙈. Det var som en åpenbaring for meg da jeg liksom skjønte hvordan det skulle gjøres, var det så enkelt. Men herlighet som jeg har kavet 😅 nå er det bare litt trangt å strikke rundt hele akkurat der ermene er strikket inn.

Jeg er utrolig stolt av meg selv som ikke ga opp! Staheten kan virkelig være en utrolig god egenskap å ha altså 😉.

Liker

Kommentarer

team4poter
team4poter,
Så utrolig flink du er 😃
nouw.com/team4poter
tonevinningland
tonevinningland,
Takk alle sammen 😊
nouw.com/tonevinningland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229