Kokt torsk med hjemmelaget saus

Husmorpoeng i dag for meg! Jeg har laget middag til gjengen etter en vellykket karatestevne. Jonas vant alle 4 rundene sine og det var mange flotte og flinke utøvere som var med på stevnet. Applaus til alle sammen 💪🏼

Kokt torsk med potet, stekt løk og hjemmelaget brunsaus

Middagen er super enkelt å lage og du trenger bare ha poteter, rå løk, fisk og krydder. Første jeg gjør er å sette på poteter, koker torsken og lager stekt løken. Hjemmelaget saus er veldig lett å lage og det jeg gjør er:

Ha en god dæsj med smør og ca 2 ss. hvetemel. Blander det full fart i kjelen mens det akkurat smelter sammen, heller jeg på ca 5-6 dl. vann og lar det få et lite oppkok. Rør alltid og så setter jeg ned varmen. Litt sukkerkulør må til for å få brunfargen. Krydrer til med Gastromat og Aromat krydder. Voila! så er brunsausen ferdig 👍.

Her må jeg jukse litt med sukkerkulør for å få den fine brunfargen til stekt løken.

#middag #middagstips #torsk #potet #saus #hjemmelaget #blogging #familie

  • MAT

Liker

Kommentarer

Toini
,
Så flink du er!! Men jeg har aldri smakt hvit fisk med brun saus! Men jeg hadde heller ikke spist fiskekaker i brunsaus..vi hadde alltid hvit saus..eller sky og smør.. Men alle har vi forskjellige vaner med oss...Ser supergodt ut!! Flinkingen! og GRATULERER til sønnen din som er sååå flink!
tonevinningland
tonevinningland,
Ja jeg og stusset... hvit fisk med brun saus haha gubben sier det går an det ..... og det var faktisk veldig okei også :p
nouw.com/tonevinningland
irenekeser
irenekeser,
Dette så godt ut 😃
nouw.com/irenekeser
FruLea
FruLea,
Jeg elsker en god torskemiddag, og det så skikkelig godt ut 😊
nouw.com/frulea
katrine,
Nam, så godt <3 God helg 😊
spisogspar.blogg.no
Cathrine,
Wow! Så deilig 😃
www.cathrinelowerd.blogg.no