Just one more day

Tiden her i Kemer har flydd avgårde, og plutselig er hjemreisen like rundt hjørne. Målet med ferien i år var jo at alle skulle få en ferie fullt av sol og avslapping. Og det føler jeg at jeg har oppnådd for gjengen. Ungene har hatt det så avslappa som de kan få det, og jeg og gubben har fått så mye sol som vi ville. Selvom det har vært ganske ensforming på dagene her har det vært bra. Ferie betyr at man skal kose seg og bare slappe av, og lade opp kroppen etter mange måneder med jobb og skole.

Jeg føler jeg er klar for å begynne på jobb igjen. Jeg er klar for å ta fatt i hverdagen. Godt med ferie men det er alltid godt å komme tilbake også! Ungene har enda en måned igjen av ferien, og de skal få fortsette med late dager litt lengre enn oss voksne. Nå er det tross alt min tur til gi min innsats på jobb slik at de andre skal få sin ferie. Men det er enda en dag til med bare sol før det er full rydding og pakking i morgen.

Siden vi har vært utrolig heldige som har fått lånt leiligheten ønsker vi å gå fra leiligheten i topp tilstand. Dere vet vel at gubben min er "vaskoman", og han er en som liker å ha alt på stell. Leiligheten skal være strøken før vi forlater stedet. Vi er hvert fall utrolig takknemlige som får låne en så flott ferieleilighet 😍.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Er alltid trist å reise hjem, men er så digg og komme hjem til egen seng og😉nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
ja!!! det eg savner mest 💕nouw.com/tonevinningland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229