Jeg overlot alt til frisøren!

Da var jeg endelig klar for å vise dere resultatet etter frisørtimen tidligere i dag. Det ble en del timer i stolen siden håret måtte blekes før farging. Jeg ønsket å ha noe som kan gi litt fargespill i håret. Alt etter hva slags lys eller om jeg har håret i hestehale eller fletter. Fargen på håret viser forskjellig etter om jeg er i dagslys eller innendørs. Og hvilken kamera jeg tar bilder av også. Men i virkeligheten så er det mye grått blandet med brunt i flere toner. Hvis dere ser på bildene så er bilde fra frisørstolen helt annerledes igjen fra alle de andre. Så om noen spør hva farge jeg har så aner jeg ikke haha. Blandet av all slags sier jeg bare 🙈. Uansett er jeg fornøyd med forandringen. På fredag skal jeg tilbake for å få gratis vask og kur. Og neste måned skal jeg ha ny time for å legge på toner der det lyse begynner på håret. Da skal de farge den delen en gang til i grålig tonen for å få frem fargen skikkelig. Behandlingen sliter på håret så det trengtes å deles opp.

Frisørsalongen jeg var hos heter Elegant Frisør. Han som driver salongen er fra Italia og tar for det meste herreklipp. Frisørdamen som fikset håret mitt kommer fra Spania og snakket ikke norsk. Mens jeg satt i stolen snakket de to sammen på sitt språk. Og jeg følte jeg ble nervøs fordi jeg ikke skjønte et eneste ord av det de sa til hverandre. Det hørtes ut som de diskuterte om hvordan og hva hun skulle gjøre på meg. Jeg tenkte at jeg må bare stole på dem og la de ta seg ut 🙈. Og det gikk jo veldig fint for jeg overlevde jo frisørtimen 😂.

Elegant Frisør

Liker

Kommentarer

DanielHaddal
DanielHaddal,
Kjmpefin frisyre! Du skriver godt!
nouw.com/danielhaddal
tonevinningland
tonevinningland,
theresebraathen
theresebraathen,
Du ble så utrolig fin på håret!!😍
nouw.com/theresebraathen
tonevinningland
tonevinningland,
Åhhh tusen takk <3
nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Det ble veldig kult og jeg kan se forskjellen på fargen på bildene 😊
nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Takk 😊 skal tilbake neste måned å få farge det lyse mer grå eller mer sølv. Nå er det ofte kan se sånn grønnskjær istedenfor grått så skal få ordnet det 😉
nouw.com/tonevinningland
Linnhege
Linnhege,
så fint det ble 😊
nouw.com/linnhege
tonevinningland
tonevinningland,
glimt
glimt,
Så fint det ble 😀 Passer jo også veldig bra nå mot sommeren ☀️❤
nouw.com/glimt
tonevinningland
tonevinningland,