Jeg har ikke grønne fingrer!

Som overskriften sier så har jeg ikke grønne fingrer, men når du ser på disse orkideene så kan du vel lure. HAHA. Orkide er favorittblomsten min ❤️.

Neida, den hvite 3-grens orkideen er en jeg tror kan være en av de totalt døde orkideer som jeg leverte opp til Doktor Grønn (altså min pappa). De er blitt gjenopplivet av min kjære snille pappa som har verdens grønneste finger. Alt som er dødt og du vet og ser at det ikke er noe håp, får han liv igjen, om det er planter eller blomster. Whatever! Alt som gror på jord og mold osv. det får han liv igjen. Nå er denne hvite og flotte orkideen i full blomst, den har tre grener som dere ser og store blomster. Den har nok også blomstret på nye flere ganger 💪🏼 skikkelig sterk blomst.

Den rosa dere ser på bildene er 1-grens orkide som er liten. Den har aldri vært hos Doktor Grønn, for den har jeg klart å holde i live fra jeg kjøpte den for mange år siden. Dere kan se at alle blomstene har vokst ut bare på en stilk som henger tungt ned på en side. Jeg er så redd for at den skal falle om og knekke. Da dette er vel den eneste orkideen jeg har hatt som jeg har klart å holde helt selv. Jeg har fire orkide som stå i stuen som også har vært hos pappa for rehabilitering, og så fått tilbake til stuen min.

​Disse bildene er tatt med min iPhone 6s pluss med vanlig kamera med blits. Så har jeg redigert dem på en app som heter BeFunky på iPhone. Endret litt på eksponering og skarpheten slik at selve blomstene kommer mer klarere frem på bildet. Så ja, mobil kamera kan faktisk ta utrolig bra bilder også.

Liker

Kommentarer

Lnn91
Lnn91,
Du er ikke alene ❤️ har hatt flere orkideer opp gjennom tidene men alle dør fra meg 😂😓
nouw.com/lnn91
Jeanette
Jeanette ,
Åh! Så flotte de var! Orkideene her også blomstrer som bare det:) men fingrene er ikke grønne her heller nei:) haha! Ha en deilig helg kjære du:)
missmommy.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229