I gode og onde dager

13.02.2017

Det magiske tallet er 50!

Tenk at du nå har rundet dette tallet som du egentlig ikke syns noe om. Men en ting skal du vite min kjære mann, tall er bare et tall. For meg har jeg aldri brydd meg om aldersforskjell fordi jeg mener at kjærlighet handler ikke om alder.

Da jeg ble kjent med deg i desember 2005 visste jeg om aldersforskjellen. Men du var ikke som noen andre jeg hadde møtt i mitt liv. Du var annerledes. Du var så voksen og erfaren på livet. Jeg følte meg trygg med en gang jeg begynte å bli kjent med deg. Det klaffet bare med en gang! Vi traff hverandre nesten daglig og følelsene kom vel ganske kjapt hos begge. Jeg vet du forelsket deg i meg ganske kjapt hihi mens jeg var litt mer beskjedent.

Men ting skjedde og vi ble et par. Jeg hadde Thea og du hadde to barn fra tidligere ekteskap. Sammen bygde vi et nytt liv med mange utfordringer gjennom årene. Mine, dine og så kom felles barnet. Det var mye for meg i starten å tilpasse meg et helt nytt kapittel i livet mitt. Mye utfordringer med barneoppgragelse, utfordringer med å bo i sammen med noen, kultur krasj osv. osv.

Men...... gjennom alle årene vi har vært sammen og vært gift har vi kommet oss gjennom masse forskjellig. Det er veldig sant det de sier om å være med hverandre gjennom tykt og tynt, i gode og onde dager. For det har vi virkelig fått kjenne! Vi har gått gjennom så mye og har alltid overlevd for sammen er vi sterke.

I dag fyller du som sagt 50 år og det kan sees og høres så fælt fordi du føler deg gammel. Tallet 50 virker skremmende på deg fordi du føler du er så mye eldre enn meg nå. Tall er bare et tall. Om du er 40 eller 50 betyr ingenting for kjærligheten jeg har til deg. Jeg elsker deg fordi du er den du er uansett hvor mye aldersforskjell det er mellom oss. Selvom jeg syns det er gøy å tulle med deg at du er kommet midtveis i livet osv.

Jeg får aldri sagt det nok - du er min klippe og du er den jeg vil være med til døden skiller oss. Turbulens vil komme og gå men viktigste er altid at vi vet vi har hverandre. Jeg vet du alltid er der for meg. Du støtter meg i alt uansett hvordan jeg er eller har det. Jeg vet jeg kan være vanskelig og vrang til tider, men du holder alltid ut. Du forstår meg og vet hva du må gjøre for å holde meg oppe. Alle gangene jeg har vært nedbrutt, oppgitt, frustrert, lei meg, alle tårene som har falt - er det du som sitter ved min side.

Så det jeg vil si er gratulerer med dagen min kjære mann ❤️ du fortjener å bli hyllet. Du er verdens beste mann og verdens snilleste pappa til våre fire barn. Og husk det som betyr noe er hva vi har sammen som er verdifullt 💕.

Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Gratulere så masse til Mr Vinningland 😊nouw.com/hayatiim
tonevinningland
tonevinningland,
Tusen takk ❤️nouw.com/tonevinningland
Lnn91
Lnn91,
Gratulerer så mye med rund dag 😃nouw.com/lnn91
tonevinningland
tonevinningland,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229