Gullgutten, pizza og sushi & uvær i sikte

Det ble en lang og vellykket karatestevne for Jonas og klubben i går. Jonas stakk av med gull i hver klasse i hans gruppe. Mens alle fra klubben fikk både gull og sølvplasseringer etter stevnet. Utrolig flink gjeng fra Sentrum Karateklubb 🥋💪🏼🥇🏆. Neste store stevne for klubben er de som skal stille i NM i karate i mars. Så nå er det bare beinhard trening frem til NM. Gjengen skal også ha full trening i dag med instruktør fra Bergen. Tror alle ble meget fornøyd med innsatsen og resultatet.

All grunn å være happy han her 🤩🥋🏆🥇

Vi belønnet oss i går med beste sushien i byen, TH Sushi som alltid leverer når det gjelder sushi. Gullgutten fikk pizza fra Pizzabakeren som han delte med søsteren. I dag blir det taco til middag etter Jonas er ferdig på trening, og spise kake!!! Det er jo tross alt Morsdag i dag! Blomster har jeg jo fått og kake får jeg jo senere i dag 🥰 men ingen frokost på sengen da haha. Ute er det et uvær uten like! Blåser skikkelig og regnet bøtter ned.... godt jeg ikke skal noe utendørs i dag. Blir en tur på treningen med min kollega om en stund bare.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
grattis med morsdagen 😊
nouw.com/livetmitt93
Nadixie
Nadixie,
Gratulerer så mye 😊 Så kjempeflink sønn du har som du kan være stolt av 😊 Ønsker deg en kjempefin søndag og morsdag <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229