Gubben løste strikkeoppskriften

God ettermiddag bloggen!
1. Mai og de fleste har vel fri i dag 🤩 jeg har jo fast fridag på onsdag så for meg merker jeg ikke til fridagen 🤪. Jeg blir helt tullete i hodet for jeg har fri som vanlig på onsdag, men alt er jo stengt! Søndagsbutikkene er jo selvfølgelig åpent 🙈.
Som dere ser har jeg kommet et stykke lengre på vesten jeg strikker til pappa. Men i går satt jeg fast fordi jeg ikke forsto hva jeg måtte gjøre videre i strikkeoppskriften. Jeg forhørte meg på FB strikkeside og fikk forklaringer der fra strikkekyndige folk. Men håpløse meg skjønte ikke hva jeg skulle gjøre med de antall maskene ved felling, og det du har og hvor osv. At jeg ikke kommer meg videre på strikketøyet irriterer meg grønn!

Men plutselig i dag sa jeg til gubben: «kan du ikke vær så snill bare les og se hva det står. Strikkeoppskrifter er som matteoppgaver, tror eg, for det er antall masker, delt, eller felt eller økt. Du er god i sånn tenking. Joda, han leste en gang og forstod fremgangsmåten med en gang! Herlighet haha du kan jo dette du! Så da fikk jeg kommet meg et hakk videre med å felle for ermehull. Deretter fikk jeg god hjelp fra to flinke strikkere også via text/messenger 🙈. Her er det hjelp fra alle kanter for å kunne strikke videre på noe jeg aldri har strikket. Men er takknemlig for all hjelpen jeg får slik at pappa en gang kommer til å få sin Mariusvest 🤩.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Hva skulle vi gjort uten en mann i livet😂nouw.com/frulea
VeraLynn
VeraLynn,
Kanskje gubben skulle prøve seg på en Marius 😉 Jeg tuller litt, men også ikke foe det er mange menn som er flinke til å strikke. Veldig bra at du får hjelp til å komme videre 😊nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229