Garndryss

Taddadaaaaaa...........

Nydeligste garnet som er så myk og soft på huden. Dette er var som kom i de to hvite eskene som jeg skrev om i dag. Dette skal .... hvis jeg lykkes.... bli to flotte Marius genser med rundt bærestykke som det heter. Garnet kjøpte jeg på Garnius som er absolutt å anbefale. De har nå tilbud på disse som koster 31 kr pr. nøste i butikken, men på nettbutikken får du det til 25 kr. Og handler du over et viss beløp er det gratis frakt!

Butikken ligger i Haugesund derfor tok det bare en dag så var den på postkontoret. Jeg kunne ha mailet dem da de fikk ordren om at jeg kunne hente den på kontoret og sluppet hente på postkontor. Nå har jeg alt klart for å begynne 😊.

Liker

Kommentarer

Anne
Anne,
Hehe, syntes det var noe kjent med eskene ja😋😋 Merino er jo bare herlig å jobbe med. Og kjempefine farger. Og genserne blir utrolig deilige på.. Et annet garn som er å anbefale er Lima - det er på tilbud hos alle Drops forhandlere nå til 17-18,- pr nøste...
Alynxknitsandknots.blogg.no
tonevinningland
tonevinningland,
Takk 😊 Skal sjekke ut Lima 😉
nouw.com/tonevinningland
Tone Iren
Tone Iren ,
Ser du har fått helt dilla :p Jeg syns også dette garnet er deilig. Men jeg bruker det knapt, fordi det siger (iallefall mine ting) til barn har det gått greit, men voksenplagg blir lenger og lenger 😟 Fantastisk deilige farger!
www.mediakaos.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229