Forever pakke fra Marielle

På torsdag kom min bloggvenninne innom meg på kvelden med ny forsyning av Forever Living produkter. Marielle bak bloggen: DaddaOgVeien, er min Forever Living forhandler. Hun informerte sine kunder om forskjellige pakker hun hadde satt sammen. Og jeg fikk satt sammen en fuktighetspakke med hårprodukter.

Siden jeg enda har mer igjen av Sonya ansiktspleieserien samt jeg har et par andre også var ikke behovet for krempakker for meg. Det jeg fikk til en pakkepris som dere ser på bildet er:

1 stk. Hydra Shampoo
2 stk. Hydra Balsam
1 stk. Aloe First
1 stk. Sun lips
1 stk. Aloe lips
1 stk. Sprayflaske

Aloe Shave fikk jeg låne av Marielle for å prøve, om jeg liker den skal jeg bestille senere av henne. Jeg har kun fått brukt shampo og balsam ved en vask så jeg kan ikke si hva jeg syns om produktene enda. Men jeg skal komme tilbake med en review av hvordan jeg syns produktene er.

Liker

Kommentarer

team4poter
team4poter,
Så spennende! 😃 Marielle er ei vi dessverre mistet kontakten med da vi flyttet bloggen hit, men sånn er det jo bare. Men vi har jo kontakt med ei annen Forever Living forhandler daglig nesten og det er jo kjære snille Julia 😃 nouw.com/team4poter
tonevinningland
tonevinningland,
Ja 😊 sånn blir d bare hihinouw.com/tonevinningland
Lnn91
Lnn91,
Den shampoen er bare nydelig! 😊
Har den orange som jeg elsker 😃
nouw.com/lnn91
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229