Det er så typisk

At alt skal slå ut om natten!

Jeg hater det. Hater at kroppen ikke kan plage meg om dagen, og heller la meg få sove om natten. Søvn er jo alfa omega for å bli fortere frisk! Jeg legger meg tidlig slik at jeg skal få søvn. Men istedenfor slår kroppen ut på den tiden. Alle hosteanfallene og halsen som er så vond hver gang jeg svelger. Hvorfor kan ikke alt det skje på dagen? Jeg glemte selvfølgelig å kjøpe nesespray i går, og i desperasjon tydde jeg til nesesprayen for Jonas sin pollenallergi. Den hjalp overhode ikke! Sikkert pga. den ikke er ment til å bruke som en oppløser når man er sjuk.

Jeg skal hvert fall stikke innom apoteket på veien til jobb i dag. Må få meg en god nesespray og hostesaft som kan hjelpe mot halsen. Gubben spør jo om jeg har tørr eller slimhoste..... begge deler haha så hva skal jeg da ta. Har en for tørr og en for slim blæhhhh men, men det gir seg nok etter en liten stund. Jeg er ikke den som tyr til medisiner med en gang jeg blir dårlig. Det kan gå lang tid før jeg tar i bruk slike midler..... nå er tiden moden for at jeg begynner. For jeg orker ikke flere netter der jeg ikke får sove.

Liker

Kommentarer

lassegunders
lassegunders,
FruLea
FruLea,
Huff, du burde sykemeldt deg en uke for at kroppen din fikk roet litt ned og bli raskere frisk👍🏻 Ønsker deg masse god bedring❤️
nouw.com/frulea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229