Day 28 - Something that you miss

Noe jeg virkelig savner er den kontakten jeg hadde med min familie. Travle hverdager med jobb og unger som skal på aktiviteter gjør at vi i familien ikke får tid sammen lengre. Det var ikke som tidligere da ungene var mindre, da var det mer tid på en måte. Nå som alle er blitt eldre har tiden ikke passet for alle. I tillegg jobber jeg og søsteren min motsatt helger så det er helt umulig å ordne noe. Ellers går mye av tiden på å kjøre Jonas til treninger, og de andre i familien har også sine aktiviteter og interesser. Jeg savner å kunne være i lag inni blant slik at familie forholdet kan holdes tettere. Men slik er det vel i alle familier og hjem, tid strekker ikke alltid til og tidspunkt passer ikke alltid.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Jeg er jo så heldig å ha fri hver helg, så jeg besøket hele familien annen hver helg, kaller det familie helgen hehe, for da er som regel alle i familien på mamma sin side samlet enten hos mormor og morfar eller hjemme hos mamma og pappa.
nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
Det er koselig 😊 sånt hadde jeg og for mange år siden, men så har det bare sklidd ut og vanskelig å klaffe med alle nå.
nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg tror dette er noe vi alle kan ta og kjenne på, selv om man ikke har barn som skal på forskjellige aktiviteter. Lenge siden jeg har sett min familie også 😔
nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229