Day 1 - Your current relationship

30 day challenge

Jeg kom over et innlegg hos @ByCass om en 30 dagers challenge som jeg vil henge meg på. Slike challenger digger jeg for da har jeg minst et innlegg jeg kan skrive. Og jeg vil starte med en gang i dag som er den 1. i måneden. Lettere å få kontroll på dagene innleggene skal ut da 😉. Håper dere vil henge dere på eller bare lese går også fint.

Min sivilstatus er som sagt gift. Og har vært gift siden 2008 med min kjære mann, Per Ivar - men populært kjent som Gubben på bloggen min. Vi traff hverandre rett over nyttår 2006 og var sammen i to år før vi giftet oss. Han er min klippe og har alltid vært ved min side. Og da mener jeg virkelig at han har støttet meg på godt og vondt. Vi har gått gjennom tykt og tynt og ekteskapet har overvunnet alt. Jeg elsker han over alt på jord, og vet at vi vil bli gamle sammen for alltid 💕.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Ååå, så fint da🥰
nouw.com/frulea
Atle Lundhaug
Atle Lundhaug,
Synes det er så koselig når noen avgir en slik kjærlighetserklæring åpent og usminket. Dere er jo flinke til å bruke fritiden sammen og da bygger man et sterkt vennskap som er vel s viktig som kjærlighet i et forhold. Det gir felles styrke og da tåler man alt. Det kan jeg alt om.
atlelundhaug.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229