Can´t live without you

Contains affiliate links

Det er enkelte ting jeg bare må ha i hverdagen min. For meg er jeg avhengig av et par ting for å kunne overleve. Det er litt tragisk å si at jeg er avhengig, men det er bare ren fakta. Jeg er uansett ikke alene når det gjelder akkurat dette. Hverdagslivet til de fleste er blitt slik at en kan ikke gå noen plass uten disse tingene.

En ting som aldri forlater meg er min telefon. Den er med meg overalt og jeg innrømmer sterkt at jeg er "dø" avhengig av den. Jeg skal ikke si at hele livet mitt er på telefonen, men det er vel ikke langt ifra. Jeg bruker mobilen ofte og alt er på mobilen. Når jeg er på jobb får den nok mer hvile for da har jeg ikke tid å trykke på den. Da går det bare i at jeg tar den fram når jeg må ta bilder eller ringe til leverandører osv. Uansett er jeg veldig avhengig å bare vite at mobilen er der og påslått 😆.

Den andre tingen jeg må ha på meg er klokke på armen. Jeg var ikke den som brukte noe særlig klokke før siden det er enkelt å bare ta opp mobilen. Men i det siste er jeg bare helt frelst til klokken. Jeg må ha den på armen når jeg er på jobb. Og etter jeg fikk denne DW classy black har jeg blitt helt forelsket. Den er bare knallfine og så stilrent selvom det bare er en helt vanlig klokke. Som verken tåler vann eller få noe støt og slag, så er det en råflotte klokke.

Macbook Proen min er også en stor del av hverdagen min. Samt min speilrefleks som er med meg overalt om jeg skal ta bilder. Jeg prøver minst mulig å ha blogginnlegg med iPhone bilder. For et bra blogginnlegg blir enda bedre om en har brukt litt tid på å ta det perfekte bildet.

Av materialske ting er det disse jeg ikke kan leve uten - mobilen er hvertfall den jeg ikke kan leve uten 🙈.

Liker

Kommentarer

Lnn91
Lnn91,
Jeg er nett lik!
Må ha klokke og mobil, det er liksom et MUST!
nouw.com/lnn91
Toini
Toini,
Ja jeg tror mange er veldig avhengig av mobilen..jeg skulle fint klart meg ute..men er mye hjemme..ved en pc..hihihi.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229