Av og til vil jeg bare gi faen i alt!

Jeg tok dette bildet i går og det fikk meg til å tenke på forskjellige ting her i livet. Hvorfor ting har skjedd og hvordan ting har blitt gjennom tidene. Er jeg blitt voksen? Er jeg blitt sterkere? Klarer jeg å la fortid være fortid og bygge min fremtid? Eller har jeg låst meg fast som en hengelås og kastet nøkkelen vekk?

Jeg føler ofte at jeg ikke klarer å være sterk nok. Stadig føler jeg meg usikker på meg selv, at jeg ikke er god nok for andre. Jeg føler jeg stadig jobber med meg selv for å bli en person som kan være sterk. Være sterk på å kunne si nok er nok, eller sterk nok til å tørre å si at jeg syns enkelte ting ikke er greit. Men jeg tør ikke...... jeg føler jeg alltid mislykkes. Jeg tør ikke å si i fra fordi jeg er redd for å såre andre, redd for å lage bråk eller få bråk. Jeg tar heller alt innpå meg istedenfor.... jeg lar alt gå innpå meg ..... noe som igjen går utover min egen selvfølelse og troen på meg selv.

Det er veldig slitsomt å måtte deale med min egen usikkerhet. En del er fordi jeg av person er bare naturlig slik, jeg vil bare andre godt. Om jeg har begått tabber tidligere så prøver jeg hele tiden å gjør det jeg kan for å bøte på sårene jeg har forårsaket rundt meg. Men av og til så innhenter fuckings fortiden deg utenat du minst aner det. Og da er det lett å falle rett ned i kjelleren igjen. Kan ikke fortid forbli fortid? Alle er vel ikke perfekt. Alle kan vel gjør småe og store tabber - hvorfor kan ikke jeg få leve livet med nåtiden og fremtiden i fred?

Det er mye som skjer rundt meg, og det er mye som svirrer i hodet mitt. Jeg har mye å tenke på og mye å ta ansvar for i livet. Jeg har en familie å ta vare på, jeg har en jobb som krever min fulle konsentrasjon fordi jeg har et ansvar der. Men jeg føler jeg ikke strekker til alt - jeg er alltid så redd jeg ikke skal klare å være god nok for alle. Det er ikke fysisk tungt sånt sett fordi fysisk kan jeg gjør noe med som trening. Men når det gå på det psykiske så er det ikke lett. For meg som ikke er flink til å si eller skrive slik at folk kan forstå meg uten å misforstå meg....

Jeg er STA - det vet jeg at jeg er. Og jeg PRØVER alltid hardt å oppnå målene mine og gjøre alle til lags. Jeg er livredd å gjør feil.... livredd for at folk skal bli sinte på meg eller kjefte på meg. Hele mitt liv har jeg alltid vært redd for å si nei, redd for å si imot noen, redd for å si min mening. Fordi jeg aldri har vært vane med at jeg er verdig noe, jeg er mer vokst opp med å nikke og gjør som jeg får beskjed om. Jeg må bare gjøre som jeg får beskjed om, fordi mine følelser og tanker er verdt null. Men er det da rett at andre skal utnytte meg pga. dette?

Av og til vil jeg bare gi opp alt! Drite i alt og bare gi FAEN i alt. Jeg sier ikke at jeg er perfekt, det eneste jeg ønsker er at folk skal forstå at jeg ikke er laget av jern. Jeg har følelser jeg også, og jeg prøver bare å være god nok for alle. Jeg prøver å være en bedre person som jeg skrev. Jeg skal selvfølgelig ikke forandre meg til noe jeg ikke er. Men jeg vil bare at folk rundt meg skal forstå at jeg faktisk er ganske sårbar og. At jeg ikke alltid klarer å vise og la folk vite at jeg er lei meg eller at det er ting som virkelig plager meg.....

Liker

Kommentarer

DaddaMarielle
DaddaMarielle ,
Ååååååå Tone, fine Tone! Jeg vet ikke om dette hjelper noe særlig. Men du er ihvertfall god nok for meg, for barna dine, for mannen din, for familien og for jobben din! Du står på som et lokomotiv, du stopper liksom aldri! Du bare kjører på, og jeg tror kanskje det er en av grunnene til at du krasjer litt innimellom. (Unnskyld tog-metaforene). For når det står noe på sporet, må du bremse ned litt slik at du slipper å møte hva enn som står lengre fremme. Jeg merker ihvertfall når det begynner å nærme seg en vegg. Og da gjelder det å stoppe, og kanskje be om hjelp.
Jeg er ihvertfall her om du vil snakke! <3
Www.DaddaOgVeien.blogg.no
Toini
Toini,
Sterk er du Tone! og fortsett med det! For det er lurt å gi litt faen innimellom! Det fikk jeg beskjed om at min behandler..ikke lett, og man må jobbe med det..men ja, gi mer faen!! hihih. Men forstår veldig hvordan du har det..tror vi er litt like der! Livet ER ikke enkelt...! MEN du er god nok! og mer en det...klem
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229