Rolig her men fortsatt her

Det er min arbeidshelg nå så det blir nok enda roligere fra meg her på bloggen. Etter jeg hadde opprydning i sosiale medier har jeg ikke tenkt på bloggen. I tillegg til at Nouw enda sliter har jeg hvert fall ikke vært motivert til å trykke meg inn her i det hele tatt. Jeg er nok fortsatt ikke alene om å være lei av dette. Noen har til og med tatt pause fra Nouw for å prøve annen plattform. Jeg prøvde meg på miniblogg.no, men den plattformen er ikke en plass jeg syns er bra. Da får jeg heller vente til Nouw er stabil igjen så prøve å blogge her.

Liker

Kommentarer

Opprydning i sosiale medier ..... igjen

Nok en gang er jeg på gang med å rydde opp i mine sosiale medier. Dvs. Facebook, Instagram og Snapchat. Det er de tre plassene jeg bruker mest når det gjelder sosiale medier. Spesielt Instagram får jeg daglig så mange rare nye følgere som jeg ikke aner hvem er. Mest er bare det som kalles ghost followers, og de har jeg null interesse å ha på listen. Jeg trenger ikke hundrevis av følgere som bare er slike. Om jeg bare har 200 følgere på IG er det bedre å vite at de faktisk er ekte mennesker som eier kontoene. Jeg er ikke ute etter å få mest mulig likes heller, så de likes jeg eventuelt får på hvert bilder er jeg fornøyd med.

Når det gjelder Facebook går jeg også nå gjennom vennelisten min for å ta vekk folk jeg ikke kjenner. Snapchat skal jeg faktisk fjerne alle jeg ikke Snapper til eller sender meg Snap. Det er mange som verken snapper eller ser min "my story" så da er det ikke vits for meg å ha en lang liste der. På Snap har jeg vel rundt 20 venner/familie som jeg har Snapstreaks med. De holder jeg gående så lenge jeg har streaks med, og flere av dem har jeg minst over 1000 dager med! Jeg er slik at hvis du snapper med meg og vi begynner å få dager med hverandre, da må jeg bare fortsette holde dagene. Skikkelig tvangshandling haha.

Uansett om du plutselig ikke ser meg på din liste i sosiale medier er det bare fordi jeg har tatt en opprydning. Ingenting vondt ment osv. men av og til trengs det en opprydning for det kan fort bli mye "ghost followers".

Liker

Kommentarer

Det føles ikke bra

Ja, ja så var det mandagen her igjen og snart er januar over for i år. Januar har jo gått ganske fort til tross for "sykdom" tre av fire ukene. Nå er formen mye bedre og jeg kan bare starte opp treningen for fullt. Fysisk føler jeg meg mye bedre, men psykisk så vet jeg ikke helt hva som plager meg. Som jeg skrev tidligere om mine nyttårsforsetter.... så føler jeg ikke at jeg har kommet noen vei. De få punktene jeg ga meg selv har jeg ikke kommet i gang med. Jeg prøver å tenke positiv om alt, men innerst inne har jeg en urolig følelse av at ting ikke er som det burde. Motivasjonen og gnisten jeg hadde er liksom ikke der som før. Det føles som jeg er i en boble som en eller annen dag kommer til å sprekke.

For å være ærlig har jeg siden nyttår bare tenkt jobb så hjem og så følge opp Jonas på karate treninger. Jeg har ikke orket å gå ut og besøke andre i familien. Være hjemme i min egen boble og bare gjøre det jeg føler meg "happy". Kanskje dette bare er noe forbigående som vil gå vekk av seg selv, eller om det er mørketiden som har skylden. Jeg vet bare ikke.... følelsene jeg har er ikke god...... akkurat nå......

Liker

Kommentarer