Julegave shopping

God formiddag bloggen 🤗

Titter innom for å ønske alle en riktig god lørdag 😍 her blir det julegave shopping og jeg skal hente kollegaen min også. Så får han være med å handle ferdig sine julegaver siden han ikke har lappen. Satser på jeg får unna det meste av julegavene da 🤩.

Liker

Kommentarer

Svart fredag

Black friday?

Her i gården er det ikke noe black friday gitt! Jeg har aldri brydd meg om black friday fordi jeg syns det stadig er salg til tider. Det er jo ikke noe spennende når det hele tiden er salg rundt omkring. Men hvorfor folk går bananas pga. en «svart fredag» vet ikke jeg. Jeg syns ikke det er noe syke tilbud heller for mye er jo bare «juks». Priser blir satt opp og så ser det ut som man sparer SÅ mye.... men så er det ikke så mye allikevel liksom. Nei, vet du hva... jeg tar livet helt med ro på denne black friday, men så har jeg jo vært på jobb til 17:30 da 😂. Mye av tilbudene som er i dag gjelder jo hele helgen så jeg går nok ikke glipp av noe.

Liker

Kommentarer

Søvn er alfa omega

God fredag morgen alle sammen 🤩

Snart helg men først litt frokost før det er jobb og trening etter. To dager på rad nå har jeg gått opp tidlig, allerede rundt 21:00 tiden tusler jeg opp på soverommet. Gubben følger alltid etter hvis jeg går opp. I går slo vi rekorden på å legge oss tidlig! Jeg tror jeg sloknet allerede før klokken hadde passert 2145! Før jeg sovna sa gubben om vi har blitt gamle siden vi legger oss før pensjonistene!! Til mitt forsvar var det pga. jeg ikke følte meg i form i går. Kroppen verket etter PT timen på onsdag, og ankelen var vond etter alle timene på jobb stående på den. Samtidig hadde jeg vondt i halsen når jeg svelgte. Føler det brygger på seg en forkjølelse så det var like greit å legge seg tidlig. Søvn er jo alfa omega og det hjelper å få nok søvn hvis man brygger på noe.

Liker

Kommentarer