Klapp på skulderen til oss

bergen by night

Så er vi endelig på plass i Bergen - her på Gyldenpris. I en leilighet (ikke de på bildet da) sammen med 5 ungdommer fra Singapore og ei dame fra et land jeg ikke fikk tak i. Tre soverom, et bad med toalett og et toalett for seg selv. Felles stor stue og åpen kjøkken. Jeg føler det som en kollektiv haha .... Jonas gjemmer seg bare på rommet. Asosial sier han..... egentlig ganske stor og flott leilighet.

Men det var litt kavete måte å få hentet ut nøkkelen. Det var midt i Nygårdsveien i sentrum, Matkroken, nøklene skulle hentes ut via sånn Airbnb. Gps viste rett den til Matkroken, men så var det videre til leiligheten. Jeg klarte som sagt å kjøre feil to ganger før jeg fant frem. Så var det lang diskusjon med guttungen og gubben på sms om parkeringen min var lovlig haha. Huff så mye styr haha - but now we are in! Klapp på skulderen til oss som klarte finne fram.

Nå er det bare å slappe av og nyte dagen i morgen. Hva planen blir i morgen skal jeg fortelle om i morgen 🙈.

Liker

Kommentarer

Ble du redd nå?

it´s halloween 🎃

Bøøøøøøøøøø 👻👻👻🎃🎃🎃 Halloween i dag ja! Men det blir ikke noe på oss siden vi er på vei til Bergen 👽. Jeg har nå pakket med snacks som jeg og Jonas skal kose oss med i kveld. Håper bare på jeg ikke bruker for lang tid til å finne frem til plassen. Området vi skal bo heter Gyldenpris, hvor det er eller hva som er i nærheten har jeg null peiling. Jeg er bare nødt å følge gps’en .... noe jeg ikke er helt 100% glad for haha. Den har tendens å vise deg rundt overalt.... men vi kommer vel frem til slutt.... 😂

Liker

Kommentarer

Dagene flyr avsted

Ja, herligheten som dagene går denne uken! Allerede kommet til torsdag og jeg har ikke sittet i ro en eneste dag i ferien min 😂. Det har gått i ett alle dagene, men i dag skal jeg senke skuldrene og nyte noen dager i Bergen. Jeg har fått gjort det jeg skal på jobben, ordnet og pakket klar for å reise til Bergen når Jonas kommer hjem fra skolen. Han skal konkurrere i Bergen til helgen så vi tar da en minihelg i samme slengen der. Satser bare på at jeg finner frem til alt for jeg har booka overnatting via Airnb appen. Spent hvordan det er å booke plass hjemme privat hos folk som leier ut. Men vi blogges snart for nå må jeg faktisk begynne å tenke på ordne siste rest før kjøring.

Liker

Kommentarer