India Gate special

Nydelig mat!

Jeg er så stappa nå at det gjør vondt å puste haha maten var nydelig! Vi bestilte hver vår India Gate spesial fat med både biff, lam, kylling og scampi. Mango chutney er favoritt tilbehøret jeg vet om når det gjelder indisk mat.

Liker

Kommentarer

Last outfit of this month

God morgen 😊

Vi kom hjem halv tre i natt og gikk og la oss med en gang. Det var en super kjekke fest sammen med gode kollegaer med sine bedre halvdel. Virkelig koselig når noen vil lage til fest 🎉👍🏼☺️. 

Gubben halvsover enda, men jeg ble vekket kl. 10 av alarmen til eldste datter. Så ringte det plutselig på døren så jeg måtte ut og kikke ut baderomsvinduet for å se hvem som ringer på så tidlig. En kompis av Jonas sto, men jeg måtte bare sende han hjem pga. Jonas skal til Kopervik i dag på mini cup stevne med karaten. Tror det blir en tur også for meg ut på Kopervik i dag da og se om eg får fanget noe flere pokemons 😅. 

Dagens antrekk ble samme overdel som i går med nye buksen. Helt casual idag 😍. Jeg skal innom jobb i løpet av dagen og sjekke at kampanjen som begynner i morgen er okei. Jeg fikk ordnet det meste på fredagsvakten så det blir bare litt påfylling i dag. 

Liker

Kommentarer