Hvordan står det til med meg

God dag bloggen 😊

Det har virkelig ikke vært noe spesielt som har skjedd i det siste. Og blogglysten har heller ikke vært på topp. Hverdagen går i det samme omtrent så det er liksom ikke noe nytt. Været har også vært helt grusomt med fire årstider på en dag - man blir så deprimert av det! Jeg har liksom ikke lyst til å finne på noe når været skifter før du får snudd deg. Flere ganger tenker jeg å ta en tur ut, men før jeg får sjans åpner jo himmelens sluser seg 😂. Nå begynner også vinterferien her i Haugesund så Jonas jubler hehe. En uke skolefri og masse dataspilling pluss karatetrening. Snart er det NM i karate så han må bare trene alt han kan. Her blir det ikke noe ferie på meg hehe for meg blir det jobb og arbeidshelg denne uken.

Liker

Kommentarer

Feeling wild

Hehe neida jeg føler meg bare veldig opplagt nå etter en god hjemmetrening. Etter bil hendelsen har jeg så lite lyst å kjøre selv bort på treningen. Jeg har angst for at noen skal bulke bilen uansett hvor jeg kommer til å parkere rundt der. Siden gubben måtte kjøre til Kopervik med karate kiden så ble det heller at jeg tok treningsøkten hjemme. Fra i dag skal jeg nok kjøre vår gode gamle Opel Zafira om jeg må kjøre selv bort 🤣. Uansett har jeg fått trent og for hver gang så kjennes ryggen så mye bedre. Denne proteinbaren fra Maxim Wildy var faktisk veldig god og det er en nyhet som nylig kom ut. Kan annefales om du liker slike barer 🤩.

Liker

Kommentarer

Se deg for når du åpner bildøren!

Hvordan har dere det i dag? Her er det en strålende dag med fint vær. Endelig litt lyst og varmere i luften - det hjelper på humøret. I flere dager har det bare vært regn og vind her i Haugesund. Tror ikke vi er alene om å ha hatt drittvær i Norge. Jeg blir så deprimert av været og ønsker virkelig lysere dager. Selvom dagene bare går i jobb og trening er det ganske kjedelig at det bare er grått og mørkt.

Men tilbake til overskriften så er både jeg og gubben ganske forbanna på den som har bulka bilen vår. Vi visste at før eller senere ville det skje... slik folk parkerer der jeg står når jeg er på jobb... var det bare snakk om tid før det skjedde. Det er altså en bileier som har åpnet passasjersiden sin og døren dems har dunket kraftig inn på siden av førerdøren til Kona. Den bilen som dunka inn i sidedøren til Kona har tydeligvis noe beskyttelse på dørkanten. For bulken på Kona er synlig trykt inn, men heldigvis har ikke lakken blitt skadet pga. den døren hadde noe form for beskyttelse i sin dørkant.

Uansett er det UTROLIG irriterende at folk bare stikker av når de tydelig har dunket på bilen. OG bulken er såpass dyp at vedkommende må ha visst at døren slo inn på bilen. Forbanna irriterende at folk ikke kan passe seg når de åpner dørene sine. Jeg er alltid forsiktig når jeg åpner bildører uansett side. Det er så fort og lett å dunke på side bilen når du åpner. Det er kjipt at dette skal skje på Kona som bare er 1 år gammel. Og siden synderen stakk av er det ikke noe vi kan gjøre med skaden. Nå må vi bare leve med at bilen har fått en skade som ikke er lønnsomt å fikse på forsikringen. Heretter blir det nok at jeg skal kjøre den gamle bilen hvis jeg må kjøre selv til jobb!

Liker

Kommentarer