Jeg vil ha silikon slik at at jeg kan få mer demping. Det er ikke greit å ha for lite av det. Jeg spurte ortopeden om det går an å ta fett fra andre steder på kroppen og sprøyte det inn slik at de blir større. Det går ikke. Så da tenkte jeg naturlig nok på silikon!


​Det er føttene som trenger silikon. Du trodde kanskje jeg mente noe annet? Det har seg sånn at jeg mangler demping under fotsålene. Jeg går omtrent rett på knoklene. Selv med såler eller fotsenger som det heter er det vondt innimellom. Jeg kan bare drømme om å gå barbeint.  Det sprøytes jo silikon inn både her og der, så hvorfor ikke under føttene? 

Ps: Jeg er verken lege eller tegner. Bildet har jeg funnet på Pinterest.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har hatt arbeidsutprøving på en kantine. Ikke mitt ønske, men sånn er det. Jeg ble kjent med mange koselig folk. Stilig hodebekledning hadde jeg også! Se bildet. Kan ikke ha hår i maten! Det ble mye smøring, pålegging, pyntingen, skrelling, oppdeling, kutting, ståing og gåing. Noe som førte til betennelse i hælen. Det er der kortisonen kommer inn. I form av sprøye under hælen. Det gjorde noe innigranskauen vondt! Også betennelsesdempende medisiner i tillegg. Det hjalp. Det hjalp ikke å jobbe i kantina. Jeg kan dessverre ikke si at jeg fullførte med glans. Hadde jeg hatt hatt skulle jeg tatt av meg hatten for alle de som jobber på storkjøkken! Det er tøft. De har vel stål i beina. Mulig NAV tror at det er et lett yrke: da sier jeg bare prøv det sjøl! 


Jeg klarte også å knuse ca 15 glass på en gang. Ny personlig rekord! Som de sier i disse ol tider. 


Hvor går ferden videre? Jeg må ha ny arbeidsutprøving. En ting er sikkert; jeg skal sitte mest mulig!


Likes

Comments

Drikker du ikke kaffe? Når skal du bli voksen? Det har jeg fått høre mange ganger. Vel, jeg skal fortelle noen hemmeligheter: Jeg er blitt voksen! Og jeg spiser ikke gluten, rødt kjøtt, fisk, skalldyr, svinekjøtt, melk eller is heller! Da får jeg ofte spørsmålet: hva er det du spiser da? Svaret er: resten. Hvordan går det an å spise middag uten kjøtt eller fisk? Det går helt strålende! Nå finnes det mange produkter som er glutenfrie. Flere typer vegetabilsk melk. Og mengder av frukt og grønnsaker. Jeg savner ikke verken kjøtt eller fisk til middag. Jeg liker det men kroppen vil ikke ha det. Nå er det faktisk en lettelse å slippe å spise det. 


Det å begynne å spise glutenfritt var ikke noe jeg gjorde fordi det var trendy. Det var nødvendig. Kroppen ville ikke ha det heller. I begynnelsen var det veldig vanskelig. Da var det færre produkter og jeg måtte på helsekostbutikker for få tak i de. Også måtte jeg bake. De som har bakt glutenfritt veit at det ikke er like enkelt som å bake med hvetemel. Jeg har ikke likt å bake før og jeg likte ikke å bake glutenfritt. Deigen har gått veggemellom noen ganger. Men øvelse gjør mester. Nå liker jeg å bake. Det har tatt noen år.

En ting som er dumt med så mye mat jeg ikke tåler er det å spise ute eller på besøk hos noen. Jeg må alltid vite hva som er i maten, hva vi skal spise i besøk.  Jeg tar ofte med egen mat på besøk. Det går seg til.

Nå er dere sikkert spente på mine favorittgrønnsaker? Topp 3: gulrøtter, purre og tomater. Når det er sagt så er jeg altetende når det kommer til sjokolade!😁 

Likes

Comments

Det er mye som skjer i den store verden som egentlig er ganske liten. Det har nok alltid vært sånn. Nå får vi høre og se så mye mer gjennom media. Jeg tenker ofte at verden har gått av hengslene. Jeg må i perioder ta en pause fra nyheter spesielt fra nyheter på tv. Det kan bli for mange inntrykk. Jeg synes det er viktig å følge med både på lokale og verdensnyheter. Noen tenker kanskje at det angår ikke meg. Jeg mener at det det som skjer i verden angår oss alle i hvert fall indirekte. Ikke alltid vi merker konsekvensene med en gang. Jeg er av den mening om at alt henger sammen og er en del av det store bildet. Så det gjelder å holde hodet kaldt, beina på jorda og hjertet varmt. 

Likes

Comments

Jeg har skaffet meg mye treningsutstyr slik at jeg kan trene hjemme. For å spare penger og tid tenkte jeg. Har jo hørt om folk som er livstidsstøttemedlem på treningssenteret. Det skulle i hvert fall ikke jeg bli! Motivasjonen var på topp! Jeg har yogamatte, rokkering, hoppetau, treningsbånd/ strikk, treningsball, treningsdvder, trimsykkel og treningsapp. Det er det jeg veit om i alle fall. Jeg har riktignok sett på dvdene mens jeg spiste potetgull vel og merke. Rockeringen har jeg prøvd. Det gjorde vondt. Så den bor nå på loftet. Treningsstrikkene har jeg prøvd og det var det. Strikkene er i fine farger og pynter opp i stua. Trimsykkelen er som et fast møbel i stua. Det tok sin tid før jeg fikk montert sykkelen. Måtte hente inn en ekspert, altså pappa. Den står nå i hjørnet der vedovnen sto før. Jeg har prøvd sykkelen altså! Den kan også brukes til å henge opp klær på. I mangel av tre å pynte til jul så pynta jeg sykkelen. Utrolig godt kjøp! Den sykkelen har jeg brukt mye. Når jeg tenker meg om brukte jeg ikke vedovnen som sto der før heller. Har lastet ned treningsappen som ble best i test på TV2 hjelper deg. Har jeg brukt den? Nei! Men den er nå kjekk å ha da!


Likes

Comments

I november 2014 hentet jeg Lykke på Gardermoen. Lykke er hunden min. Hun er en blanding av shih tzu og cotton de tulear. Hun var da 8 uker. Før jeg fikk meg hund hadde jeg tenkt nøye gjennom hva slags matmor jeg skulle være. Skulle hunden få komme opp i sofaen? Eller i senga? Hun røyter ikke og er liten så jeg tenkte at sofaen var greit, men at hun måtte sove i sin egen seng om natta. Så var det dette med teori og praksis da! Lykke ville slett ikke sove i sin egen seng på mitt soverom. Jeg sang nattasanger for henne. Etter 2 netter med lite søvn og mange forsøk på å få bikkja til å finne roen i egen seng så ble Lykke og jeg enige om at hun sover i senga min. Nærmere bestemt på puta, rundt hodet mitt. Etter hvert som dyret blei større og puta ikke var stor nok for oss begge flyttet hun ned. Ned til beina mine. Oppå beina. Det rare er at jeg ikke får sove hvis Lykke ikke ligger i senga mi nå. Verdens beste Lykke!

Likes

Comments