Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Etter 12 tima sammenhengande søvn vekte Billie meg, og da er det ei tilfredstilt mor som med glede står opp av senga, til tross for at det er tidlig. Å møte eit utkvilt, smilande barn, som omtrent rista for å komme opp i fanget ditt; det er lykkefølelse dét. No har QueenB ete graut, mor har drukke kokkos-te og smelt i seg ein Questbar (ha dilla), vi kosa i stova med levande lys og Drømmehagen. Morgenstundene er så vanvittig koselige! Billie og meg ønske alle ein god sondag, og ei GOD HELG! :)

Likes

Comments

Som mange vet, jeg er gravid .. og venter mitt første barn!Jeg er for tiden på idol turné i Norge og vil være et par måneder nå og da har jeg noen andre ting planlagt .. Men har ikke noen anelse om akkurat nå ..

Som många vet så är jag gravid.. och väntar mitt första barn!

Jag är just nu på idol turné i Norge och kommer vara några månader nu och därefter så har jag lite annat planerat.. Men har inte någon aning just nu..Likes

CommentsWhat did y'all think about Oscar Zia's performance yesterday? 

The song is amazing, I love it! 😘

Congrats Oscar! 

New song is coming up soon from me! 


Likes

Comments

Ny single spilt inn i Los Angeles og har bare jobbet med dette i flere uker, og nå er det endelig ute! Håper alle som dette. Vennligst kommentere nedenfor om hva du synes?

Ny singel som är inspelad i Los Angeles och har bara jobbat på denna i flera veckor och nu är den äntligen ute! Hoppas att alla gilla denna. Kommentera gärna nedan på vad ni tycker?

Översättare: Emma 

 


Likes

Comments

I can say if someone will follow me on Instagram
I have a private Instagram also

@toneda_official

Please, follow me and tell your friends to follow me also... 😊 Would mean so much for me!

- Tone Damli

Likes

Comments

Is really sad that it has been so lousy blogging, but has been in Los Angeles lots going a long time now, and is here for a while ... But should really try to start blogging more anyway! We start again!

 

Er virkelig trist at det har vært så elendig blogging, men har vært i Los Angeles mye å gå lang tid nå, og er her for en stund ... Men skal virkelig prøve å begynne å blogge mer uansett! Vi starter igjen!

Her er noen bilder (sprø bilder) av meg og Hedda i gym i LA

 

Big Hug

// Tone

Likes

Comments

Min nye singel "Perfect World" er ute nå på slutten av mars! Håper at alle vil lytte til det ... Har vært i LA og spilt sangene og som har vært i stand til å oppdatere noe i det hele tatt, så jeg møtte Taylor Swift også! Hun er en fantastisk person! <3
Men skal være oppe og spise frokost nå, og jeg vil snakke!
Klem!// Tone Damli

Likes

Comments