Att leva i dagens samhälle är svårt, de håller vi alla med om. Men att vara en tonåring i detta samhället är nog något av det värsta som finns.

Dag ut och dag in får vi tonåringar se runt om på olika sociala medier hur vi ska vara, hur vi ska bete oss och hur vi ska se ut. Varför? Jo för att folk överallt vart man än går ska prata om hur den såkallat "perfekta" människan ser ut. Vi växer upp med läran om att hata oss själva för vi är inte "perfekta", människor sitter och dömer varandra för att höja sitt eget självförtroende vilket resulterar i att fler och fler ungdomar skadar sig själva. Detta måste ta ett stopp!

Alltid får man höra om tonåringar som tragiskt nog tagit sitt liv, vad folk inte förstår att många av dessa fallen är pga mobbning. Mobbningen nu för tiden är brutalare än någonsin, den förföljer en. Var du än är så finns mobbningen där, oavsett om du är i skolan eller ifall du är hemma. Pågrund av sociala medier.

Jag har själv varit där, jag har försökt begå självmord för jag blev mobbad, eller rättare sagt jag är mobbad. Tro mig, de är ingen skön känsla. Alltid gå runt med en stor klump i tron om att man är misslyckad. Min styrka i det här är min mamma, min älskade mamma. Min mamma är det finaste jag har och jag är så tacksam över att jag har henne här med mig och att hon stöttar mig genom allt.

Det jag vill få fram med detta är att tillsammans måste vi försöka få slut på mobbningen, på ett eller annat vis. Tillsammans är vi starka!

Likes

Comments