Hellu!
Jag som är ny här och jag kommer också hålla mig hemlig, jag bloggar inte för att få uppmärksamhet eller något utan för att tyvärr är det många som mår dåligt och jag vill vissa dom att dom inte är ensamma utan att det mesta vi mår dåligt över är ett alldagligt problem.

Jag tänkte senare idag prata lite om att få en "käftsmäll" ! Det är inte riktigt som det låter utan vi ska diskutera lite om hur det är att leva i någon annans lögn som sedan sanningen kryper fram ur. Men mer om det senare idag! Ha det så bra så länge och njut och vädret för det ska jag göra !


Puss och kram💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det så att det är en till tjej som kommer blogga på den här bloggen men vi kommer fortfarande ha samma ämnen men kanske kommer till komma nå mer. men hoppas ni  hade en bra alla hjärtans dag igår. 

kommer ett till inlägg i kväll ville bara säga att det kommer en till tjej så ni inte blir fundersam.  :) 

puss & kram 

Likes

Comments

I detta inlägg kommer det bli prat om humörsvängningar.. Det är ett vanligt problem hos oss tjejer och framför allt om man i den åldern och att man inte kan styra om heller så kan de vara rätt jobbigt faktiskt att ha det.. och killarna kallar en pms och man får höra massa mer saker som att man är sur hela tiden och att man är en bitch eller att man är en hora.. Men ni tjejer ska inte ta åt er det är inte erat fel att ni har det för det är en del av tonåren som gör så att man får humörsvängningar. Det är även killar som får de så ni tjejer ska inte vara ensam om det, vänd er till era tjejkompisar eller en kusin som är äldre än är tjej! Du kan få det i olika mängder jag hade jätte mycket humörsvängningar och jag kunde byta humör på 30sek om det va så. medans nån annan tjej kanske har de 1-3 gånger i månaden. så som sagt tjejer bli inte oroliga..Men nu ska jag sova så jag orkar med skolan imon och att jag blir frisk.

puss & godnatt

Likes

Comments

Hej! 

I den här bloggen kommer jag berätta mycket om hur det är att vara tonårstjej. Sen även hur det är för en tjej efter att man har blivit sexuellt utnyttjad och att man får reda på att man har två diagnoser! Som sagt det kommer bli allt möjligt i den här bloggen! Men kommer inte avslöja mitt namn fören jag är redo att göra det.. Vill gärna va privat ett tag innan och känna mig redo att avslöja mitt namn. Men hoppas ni kommer tycka om den här bloggen och det kommer nog finns många tjejer som kommer känna igen sen och säkert få upp bilder och det om man har blivit våldtagen så då är det bara att kommentera om det är något ni undrar över ni får vara privata om ni vill och känner för det! men jag kommer även starta upp en kik som ni kan skriva till och jag kommer inte berätta vidare till någon om det ni skriver till mig om det inte är riktigt allvarligt! och allt hatkommentar kommer jag att ta bort! för jag skapar den här bloggen för tjejer som har problem med något och dom kan inte vända sig till någon vuxen för att dom inte har någon äldre att vända sig till. och jag vet hur viktigt det är att ha något vuxen att vända sig till när man mår dåligt. för annars klarar man det inte om man inte är riktigt stark men som tjej så kanske du inte är så stark! 

och fråga även om ni har några frågor kommer ha en frågestund 1-2 gånger i månaden bror på hur det kommer gå men bloggen och det! men nu får vi ha en bra kväll

puss & kram från mig  

Likes

Comments