Läget just nu känns lite sådär. Planerat var det att jag skulle stanna i Indien i 11 månader, Augusti till Juli. 9 månader utav dessa månader har gått och det är imorgon dags för min syster att åka tillbaka till Sverige. Kommer sakna henne otroligt mycket såklart eftersom att jag ALDRIG varit utan henne och bara bott med mamma och pappa. Men detta har också fått mig att börja tänka på att jag åker tillbaka till sverige. Jag har också nu börjat prata med några ,killar, från en annan skola i den staden i Indien jag bor i. Dessa åker tillbaka till deras hem länder(Tyskland & Holland) sista maj, precis som min boyfriend. Har börjat inse att det är snart, välldigt snart, 55 dagar.

Dessa är de jag "hänger" med för det mesta, vilket betyder att jag inte riktigt vet vad jag ska göra de sista 2 månaderna i Indien. Plus med min boyfriend hänger jag med en Anna kille som gillade mig förut, i början av året.. som jag egentligen inte kan prata så mycket med. Han är jag för det mesta bara med eftersom att han är min boyfriends bästa vän, förutom mitt ex som han också var bästa vän med:/. 

Iallafall har jag nu börjat tvivla på om jag vill åka hem, nu när jag äntligen har ett liv och har kul. Visst många utav de människor jag är med här åker också hem eller iallafall här ifrån, men vissa finns kvar ett år till. Skulle jag vilja stanna ett år till? Jag vet inte så som det är JUST nu skulle jag vilja ha det för alltid, men det fungerar inte så. Min boyfriend åker SNART och kommer sakna honom så och kommer sakna alla andra människor här så sjukt mycket och alla minnen vi har fått. Det är sjukt läskigt att tänka att vi som är här i Indien just nu kommer aldrig kunna vara alla oss tillsammans igen, vi kommer ifrån alla delar utav världen, och behöver flyga jorden runt för att uppfylla det. När man äntligen har det bra måste det snart förndras.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var SJUKT länge sedan sen sist och SJUKT mycket har hänt sedan 26 Juli. Sammanfattning; jag har flyttat, bor i Indien, börjat i en ny skola, massa kompisar, nytt språk, nya upplevelser, första kyss check, första pojkvän check, tagen på rumpan check, första "breakupet" check, druckit check, rest massa, spytt massa, andra pojkvännen check, nära oskulden tagen, ny jag.

En del utav det som har hänt sedan sist för att ni ska hänga med och förstå. Ja ganska otroligt mycket har hänt och har förändrats och mognat på ett bra sätt hoppas jag. Nu har jag bott i Indien i 8 månader och har cirka 4 kvar... Denna tid har verkligen ändrat min syn på livet, är mycket piggare och nyfiken å vill bara fortsätta. Innan jag gick bara dagarna men kände som om att ingenting hände. Skolan jag går i är jobbig och har mycket läxor men kompisarna uppskattar mig och har för en gång skull kul på riktigt. Åker hem om 4 månader vilket jag tycker nu känns lite Si sådär, speciellt nu när jag har förstått att alla där hemma har förändrats HELT. Kompisar har börjat dricka, festa och kompis grupperna har ändrats helt. Visst jag har också börjat dricka lite smått och så här men är inte så seriöst, jag är i Indien, allt behöver inte vara seriöst. Min allra bästa kompis som jag hade förrut har förändrats helt, hon var sån som aldrig skulle dricka alcohol förrut och nu har hon galna fester. Får se vad jag får göra när jag kommer tillbaka.. Men vill egentligen inte tillbaka och kommer sakna allt och alla här.

Likes

Comments

Vänstrabilden: fuck cancer armband från ung cancer Högrabilden: Iceland bracelet rosé gold från Edblad


De här armbanden tillsammans skulle vara så sjukt snyggt, åhh vill bara ha.

Kram.

Likes

Comments
GrillMys på badiss ✔️

Åka till Grönan

Sommarjobba ✔️

Åka & Fika

Bada med J,J & J ✔️

Konsert på grönan ✔️

"Sleepover"

Bleka håret

Hejdå grejs ✔️

Mata en duva från handen

Sova på studsmattan

Gå ut med en hund ✔️

Gå på allsång på Skansen

Åka på fotbollscup ✔️Det här var min "bucketlist" den här sommaren, som ni kanske ser så är alla saker långt ifrån checkade, å nu när det närmar sig slutet av sommaren. Har iallafall försökt att göra allting, men det som inte görs i år får man spara på och göra nästa, så farligt är inte det. Jag ville egentligen bara tipsa om att skriva en bucketlist för det är jäkligt smart, då ser man klart och tydligt vad man vill med sommaren, så skynda på nu och skriv en nu till sista veckorna på sommaren.

Kram.Likes

Comments

Sitter å lyssnar på lugnande musik medan regnet smackar på fönster rutorna. Det känns verkligen som sommar, åhh bara älskar det! Problemet jag pratade om i för ett tag sig har löst sig. Inte många problem för mig som gjort det på senare tid men det är bara så skönt. Kom ni ihåg att jag pratade om att jag saknade de? Iallafall så kunde jag. Inte låta bli någon dag att bara messa de och fråga om de ville göra något. Eftersom att det var ett tag sen jag började undvika dem då så hade vi sjukt kul, å jag som var rädd för att de skulle fråga ut mig om vad det var som hände, vilket jag själv inte vet.. Kändes så skönt, det var typ en lättnad å jag kunde äntligen skratta och vara mig skälv
Så om ni har undvikt någon för att du trott att de ger dig negativ energi eller att du inte känner att du passar in med dem och du känner att du saknar dem, ta upp kontakten ändå, människor förändras och förklara för de om hur du egentligen kände/känner

Dock så flyttar jag om 4 dagar, vilket jag både ser fram emot men ändå inte. Visst jag kanske inte har så många vänner kvar här hemma, men jag kommer att missa det roligaste året under grundskolan, 9 an. Det är så man upptäcker typ allt. Jag har inte haft min första kyss än vilket jag vet att jag inte ska panikattack över men jag gör det. Ohh det är typ inte öns stort men ändå. Kommer antagligen inte upptäcka något till dit jag flyttar eftersom det kommer va strängt om vart man ska släppas av från skolbussen och att man måste släppas av där man bor.
Får väll försöka upptäcka så mycket som går nu sista dagarna.

Kram.

Likes

Comments

  HEJ!

​Okej, Livet kan va som en jävla sörja som en 15 åring och mitt liv har sina upp och nedgångar, men på senare tid har det mest gått neråt. 
Just
 nu har ni typ ingen aning om mitt liv, men känner inte för att "presentera" mitt liv, känns så "fake" men ska försöka göra någonting liknande.

Okej så mina problem handlar för det mesta om mina kompisar, och oftast typ om att jag inte passar in. Känner ofta att jag inte passar in med de jag umgås med men finns inte så mycket mer en dem mäniskor jag umgås med. Har nu försökt att undvika några kompisar som alltid har varit där å hackat på än och alltid velat se än i de jobbiga sitsarna, här kallar jag dem Juno, Jama & Jass ( inte riktiga namn). Men har lite ångest över det nu förtiden eftersom saknar dem men dem saknar inte mej ;/

Aa, så det är väll en helhet utav mina problem här i livet, finns massa andra men det mesta är sammanlänkat detta problem.  Förlåt för kort inlägg och viddare, men ska ta tag i den här bloggen, och ville bara skriva av mig lite. Ni förstår inte hur svårt det är skriva ut sina tankar men ska försöka och hoppas ´jag klarar det.

Kram.


Likes

Comments