Det är så himla svårt att bestämma sig, håller på att spara pengar till massa olika saker. Men frågan är den vad ska man köpa först?

Ny system kamra eller en bärbar dator som jag kan redigera och trixa lite med och sånt men så svårt för vet ju inte vad jag ska ha :(

Mitt största problem är nu vad jag ska handla medans annars problem är krig eller isis. Som man prioterar igentligen hahah xD.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är liksom inne i en röd månad nu där alla färger av rött ligger i min inkorg och väntar på mig att köpa dem. Allt från kläder, till trosor till smink allt.

Men har jag råd att köpa allt? svar nej pris listan är väl lite för hög och ekonomin är inte bäst heller.

Men i allla fall är alla julklappar köpta och har inte en enda kvar att fixa tur det för pank är jag nu i två veckor.

Dessutom är jag kär, paranoid och förvirrad över livet. Sitter på min terass och röker cigg efter cigg medans jag läser. Hur lätt det är egenligen att tankarna flyter ner i en bok 7 boken nu jag lånar sen skolan började och tankarna protosterar inte för en gångs skull över att jag läser.

Hatar att sitta still egenligen men min hjärna har väl något inbyggt att böckerna får mig lugn. Älskar böcker för dem skyddar mig och visar mig att hoppet om att överleva fortfarande finns. Hoppet finns där ute någonstans handlar bara om att inte ge upp och fortsätta att kämpa. Jag är en fighter och ett littet maskrosbarn som ingen förstår. Inte ens någon har förstår mig hur jag tänker eller vad mitt inre säger. Det är bara folk som försöker förstår men det går inte för dem har inte den kreativa galna inret som min själv godkäner till att förstå.. Ingen har det det är bara jag som förstår det hur det är att vara jag och vad som sägs.

Likes

Comments

Hade en väldigt lung dag idag, blev skola sen en fika med Mikki och hängde sen med henne till arbetsförmedlingen.

Sen blev det att övningsköra lite med pappa i Ystad.

Hittade en av mina favorit låtar från när jag var liten kan någon gissa vilken? ;)

Kommer plåga mina framtida barn med denna låten tills dem börjar tycka om den (Y)

Har ni någon favoritlåt som barn? :D

Likes

Comments

Med hundpäls mellan tårna inviger jag nu denna dag med vindruvor och päron.

Hittade det mystiska tuggbenet som försvann så drastiskt i mitt rum efter en natt med min egna lilla planet. Hon hade placerat den i mina inneskor.

Mys, annars spenderade jag dagen med sons of anarchy alldeles för mycket kaffe och tock för många av mammas kanelbullar. Men livet är på topp det är helg och inget kan bli bättre.

Kommer bli en lång helg med massa känslor och äventyr, en helg med minnen.....

Nu ska jag snart komma till ro med min hund och hennes ständigt tuggande på hennes hundben godnatt bloggen och vi ses nästa gång!

Likes

Comments

Med fjädrar i hela trädgården, en cigg i handen och en kopp kaffe kan nog inget sänka en. Saknar känslan av närhet, har tömt mina lådor på mitt förflutna och ska nu starta ett nytt kapitel i livet. Börja på ett nytt blad och försöka glömma det förblutna och kunna må bra igen.

I alla fall 16 dagar utan coca cola, saknar inte ens smaken jobbigaste är när man mamma och pappa handlar hem det. Eller andra erbjuder mig så svårt att säga nej, vill verkligen dricka men ska inte. Ett hälsosammare liv från sötsaker och cola, är på stor väg men har långt att gå fortarande.

Min planet försöker fortfarande hjälpa mig under nätterna men inte ens hennes värme kan få mig att bli av med ångesten. Sov en vecka utan henne och har aldrig sovit så dåligt någonsin, hon får mig att känna mig trygg så inte mina drömmar kan äta upp mig.

R hörde av sig för några veckor sedan med har fått stå ut med detta hela sommaren. Av sömnlösa nätter, av känslan att inte dugga till. Men jag dugger som jag är
Likes

Comments

Tiden går med rasande fart senaste gången jag bloggade var den 8 maj och nu är vi redan inne i september. Vad har hänt under tiden? Jo har nu tagit steget in i skolan igen och går nu mitt sista år på vård och omsorglinjen. Har börjat med mitt körkort men teorin är det värsta jag har varit med om. Har blivit sårad men tagit tag i livet igen, slitit med mig själv och fått tbx min aptit.

Livet är inte en dans på roser, men så länge du är ''tjock'' så ska man visst må dåligt. Livet vi lever är det sjukaste för att alla ska påpeka dig och hur din kropp ser ut.

Detta har jag slitit under sommaren, haters, mig själv och att få livet att fortsätta att gå!

Likes

Comments

Idag är det så klart fredag och på fredagar är det park mys som gäller. 

Slutar tidigt idag vilket känns skit bra så ska ta en fika med min boo allt känns så bra just nu försöker tänka postivit. 

Har snart gått 100 dagar utan dig och det gör fortfarande ont som fan, men jag är fan ta mig stark ska bevisa att jag klarar detta du ska få se. Imorgon kommer min Boo ner så blir att ta med han på crusingen och festa lite tillsammans, saknat idioten till max. 

Blir att dra till Malmö sen och chilla tills parkmyset börjar och vänta in Elin. 

Känns i alla fall som att det kommer bli en väldigt bra dag med massa roliga saker får ju se vad som händer sen :D

Likes

Comments

Den smärtan jag kände var enorm, idag fick jag gjort vid mina fötter. Det var det värsta jag har varit med om. Har haft nageltrång sen januari/februari men pga jag inte hade ont så gjorde jag ej något åt det. Men tillslut gjorde det så ont att jag var tvungen. Var redan enormt nervös när hon inte ens rörde mig. Tänk att du knappt kan röra vid tån utan att det gör ont. Har liksom fått leva med att ha konstant ont vilket man inte ska. I alla fall var min mamma med vilket var tur, hon som skulle fixa mina fötter hann ta ena sidan av min tå och jag grät av smärta när hon skulle peta framnageln. När hon skulle ta andra foten där det var som värst. Kan säga att jag nästa satt i min mammas knä, fick panikattack och hyperventilerade som jag inte vet vad. Trodde jag skulle dö på riktigt verkligen dö.. Den smärtan gick inte att beskriva för fem öre men glad att jag gjorde det. Är öm fortfarande men kommer vara det lite men det är så skönt att slippa ha så ont.

Likes

Comments

​Har varit en riktigt galen helg, träffade Moggie i malmö i fredags tills hon skulle ta tåget upp till Småland.

Kissen kom också ditt sen stack jag och kissen til trianglen för att äta och väntade på några andra.

För det var Gunilla krök(parkfest)

Om parkfesten kan jag inte säga så mycket mer än att jag hade skit kul träffade massa saknade personer vilket var skit kul, men träffade även gamla vänner som jag har bråkat med.

Pratade med en massa människor, jag och kissen var rätt tröttna när vi väl kom hem så det blev att vi inte vaknade fören vid tre tiden på lördagen.

Idag mår jag dock bättre än vad jag förtjänar men jajaj hur har er helg varit?

Likes

Comments

Blev en kort skoldag idag, slutade vid halv två och fick skjuts av en klasskompis. Satt och chillade åt en macka och kollade runt lite på tumblr när jag kom hem, skulle jobbat idag men då min polares dotter blev sjuk och jag blev förbjuden att komma för att inte bli smittad så fick jag hitta på annat.

Mattias och Marcus hämtade mig istället för att de ville att jag skulle vara med på deras äventyr, så vi drog till donken och körde vilse. Åkte till Svarte innan jag skulle hem, för att sitta och prata lite. Blev en väldigt mysig stund och många gamla minnen kom upp, det är lite sjukt att vi gled i från varandra som vi gjorde. Nu sitter en av dem med sin blivande svensson famlij och den andre spelar dagarna långa när han inte jobbat. Och vad gör jag? spenderar mina timmar i skolan och på tumblr, besöker alla destinationer på tågen mellan ystad och helsingborg.

Saknar minnena med dessa underbara minnen och hoppas jag får massa fler❤

Likes

Comments