Fick svar från en i kollektivet, och som jag misstänkte så var det liiite svårare att bli en del ​av det än att bara säga "Tja, nu ska jag hänga med er här!"

Det var ganska så svårt faktiskt, MEN nu är det så att en av dem som håller i det behövde en sångare till ett stoner/progressiv projekt. Givetvis så nappade jag på det, för det låter skitintressant! Så jag under dagen spelat in en smakprovslåt, nu är det bara att lägga sång på det. Men det ska jag göra om ett litet, litet tag. Jag har gjort om ena garderoben till ett sångbås, så det är bara att fixa ljud in dit. Hörlurskabeln är typ 3 meter för kort för att räcka, men jag har några idéer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är verkligen mycket som snurrar just nu. Jag träffade studiokillen, men det var inget jobb. Om jag ska göra det så är det EXTREMT mycket tid jag måste lägga på stället, utan att få en krona för det så jag måste ha en annan sysselsättning under tiden och jag vet inte om jag pallar det. Jag tror att jag skulle köra slut på mig ganska så snabbt.

Det bandet jag har haft lite kontakt med har jag inte hört något ifrån, ​så jag har inte längre hakat upp mig på det. Om det blir av så blir det, då får jag helt enkelt hoppas att låtarna jag har passar in som de är. Eller så får vi jobba på dem tillsammans.

Men nu har jag skrivit på en något otydlig annons, det lilla jag fick ut av det verkade vara intressant. Men eftersom att det var så otydligt vad det handlade om så är jag ju inte helt 100, men jag är jävligt nyfiken!

Sen hittade jag ett musikkollektiv också, jag fick riktigt bra vibbar från det stället så jag skrev till dem direkt. Jag är bara lite sur eftersom att jag hittade det så sent, hade jag hittat det liiiite tidigare så kanske jag hade kunnat få svar idag! Nu måste jag vänta tills imorn... hoppas jag. Jag kommer dö lite grann om dem är sega och inte svarar på flera dagar. Det känns som att jag väntar på tillräckligt många saker just nu. 

Jag har studion att tänka på, två band som jag väntar på svar från, kollektivet som jag också väntar på och en hel drös annonser ute. Men inte nog med det så har jag en ekonomisk situation som är  fruktansvärt körd i botten, en hund som är skadad, och hur mycket vi än letar så hittar vi inget nytt boende. 

MEN, jag är nu mer förlovad. Så det finns något som går åt rätt håll iaf!

Likes

Comments

Om mindre än 24 timmar vet jag om jag har en fot i musikvärlden, vilket skulle vara svinroligt! 

Jag hade en diskution med min sambo tidigare idag om att saker och ting verkar lösa sig av sig självt för mig, inga stora saker, men tillräckligt stora för att jag ska lägga märke till det. Är det här en av dem sakerna, eller är det för stort för att höra hemma bland det?

Jag kan bara hoppas att det är så, för inte nog med att det är i rätt bransch så får jag ju också tillgång till studio. Eller ja, jag hoppas att man kan få utnytja den iaf.

Jag håller tummarna för att det här går i den riktningen som jag vill att det ska gå!

Likes

Comments

Ibland är livet väldigt slumpartat måste jag säga...

Kanske är ödet iof, men hur som helst. Fick reda på idag att jag kanske ska bli studioassistent!

Jag ska träffa ägaren och se studion på söndag. Det ska bli väldigt spännande måste jag säga, för jag har ingen aning om vad det är jag ska få se. Är det en riktig studio där jag faktiskt kan bli anställd och få lön för det, eller är det bara en hobbystudio som drivs på fritiden? Vem vet? Inte jag! 

Likes

Comments

Jag såg precis ett klipp med Jimmy Page där han förklarade hur "Stairway to Heaven" kom till.

Det gav mig verkligen den boosten jag behövde just nu, tankarna föll på plats och jag kan verkligen känna hur skaparglädjen börjar vakna till liv ordentligt efter att ha kört på halvfart i någon vecka eller så.

Det låter kanske inte så farligt med en vecka hit och dit, men det finns inte tid till att hålla på tramsa och flamsa. Det är full fokus som gäller! Jimmy Page satte mig på rätt spår och jag är stolt över att bära Led Zeppelins logga på min hud för alltid

Likes

Comments

Jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen. Har knappt jobbat med musiken på flera dagar. 

Jag intalar mig själv att jag har haft fullt upp, men när jag tänker efter så inser jag att jag knappt har gjort ett skit på flera dagar.

Jaja, får ta​ nya tag imorn och styra upp det här tror jag!


Likes

Comments

​Jag sitter i en lite knepig sits måste jag säga...

Jag har ju mitt egna material och allt sånt, men så har jag nu fått veta att jag KANSKE kan bli erbjuden en plats i ett redan existerande band. 

Lika väl som att jag vill syssla med mitt egna band och vara "chef över mig själv" så kan jag inte annat än säga att det här andra bandet är förjävla bra! Jag kan inte säga annat än att det skulle vara riktigt kul att gå med där, och jag tror att jag skulle passa in bra i det bandet.

Men då kommer jag till mitt egentliga bekymmer, hur mycket ska jag fokusera på att passa in? Ska jag anpassa mina redan existerande låtar efter deras sound? För det är möjligt att göra det med väldigt små medel.

Jag vill ju nämligen göra ett gott intryck och visa att jag verkligen passar in. Men om det inte blir något av det så vill jag ju inte vara helt insnöad på det heller, tyvärr är det ju så min hjärna funkar. Det är allt eller inget

Jag får balansera det här med så stor precision som möjligt...

Likes

Comments

​Nu har det hänt något nytt! 

Jag har startat en blogg. Eller ja, mer som en offentlig dagbok om jag ska vara helt ärlig.

Jag har ju inte direkt sysslat med sånt här tidigare, men jag kände att det var nödvändigt på något sätt. Jag har ju trots allt väldigt mycket i skallen som borde vädras ut på ett eller annat sätt, och jag vill inte tjata hål i huvudet på min sambo.

Hon stöttar mig såklart, men jag vill inte spy ut för mycket musiksnack liksom.

Men som sagt så är det ju en del som snurrar i skallen som jag behöver få ur mig för att vara fokuserad på det jag gör.

Aja, det får vara allt för den här gången!

Likes

Comments