Länge sen nu..

Var några månader sen jag bloggade nu, och det har hänt en hel del faktiskt. Största delen till att jag ej har bloggat är för att jag ej mått bra helt enkelt. Allt från sjukdomar, svåra beslut, och en hel del annat.
Kan börja med att berätta att vårt 5 års långa försök att bli gravida nu är nerlagt, mitt egna beslut och ska jag vara helt ärlig känns det så bra! Nu ska jag tänka på mig och min kropp som fått ta alldeles för mycket stryk under dessa åren.
Utöver detta så har det som sagt vart en hel del sjukdom, inte bara med mig själv utan även andra i min närhet. Vilket har gjort livet lite svårt de senaste åren, men verkar som att det nu kommer bli bra.
På jobbet går det väldigt väldigt bra, va länge sen jag hade en sådan arbetsglädje. Negativiteten försvann och då blev allt helt plötsligt så mycket bättre. Vi har precis flyttat vårt kontor, fått nya roliga uppdrag och nya bra medarbetare. Känns som att 2021 kommer bli ett bra år!
2020 har ju vart ett tråkigt år med corona, alla restriktioner och stängda nöjesparker, biografer m.m. Gjorde våren och sommaren riktigt tråkig! Men vi lyckades komma iväg till Rhodos slutet av augusti, helt underbart!
Avslutar detta inlägg med lite bilder därifrån..

Gillar

Kommentarer