Hej bloggen! Jag har minsann vart slarvig med att uppdatera men hellre uppdatera med bra inlägg då och då än att ladda upp 10000 dåliga.

Hursomhelst så befinner jag mig just nu i Gislövs läge. Ligger utanför Trelleborg. Jag och pappa seglade hit idag och sen fortsätter vi till Ystad imorgon. Sen så hämtar mamma upp oss i Ystad och så åker vi vidare till sommarhuset via bil. Båten får helt enkelt stanna kvar i Ystad för det skulle bli alldeles för dåligt väder för att det skulle kunna vara möjligt att segla. Sen så kommer vi nog tillbaka på lördag till Ystad för att åka vidare med båten till Simrishamn. Och sen så försöker vi nog ta båten ända till sommarhuset. Men vi ska också hälsa på min bror på söndag så vi får se om vi hinner helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tja bloggen! sitter på jobbet nu och knappar in siffror i ett datasystem. Världens tråkigaste grej att göra. Vill bara hem och sova. Räknar ner tills jag slutar klockan halv 3. Och klockan ett är ju det ännu ett nytt avsnitt på Sommar i p1. Ja på, jag lyssnar faktiskt på det. Avkopplande med radiopratare.

Likes

Comments

Tja bloggen!

Hemma sen 2-3 timmar tillbaka. Jag och mamma var ju hos psykologen. Det gick bra. Han var väldigt pålitlig och visste vad han snackade om.

Vi snackade inte så mycket om min bror. I och med att det var en pyskolog-session för anhöriga ville han mer försöka nysta i hur våra relationer till varandra har påverkats genom tiden då min bror har missbrukat alkohol och droger.

Likes

Comments

hej bloggen! klar för dagen idag. skönt. mamma och jag jobbade över på lunchrasten istället så att vi nu kan gå ut på stan och äta lunch innan besöket hos psykologen. Hörs senare! :)

Likes

Comments

Oh herregud vad bra det känns nu. Att komma tillbaka hem, efter att hela helgen varit utan internet (därav den kassa uppdateringen, sorry) med en helt ny mobil!. Det blev Samsung Galaxy S6. Funderade ju på deras "S6 Edge" men den kändes så hal (och jag är känd för att tappa mobilen hela tiden haha) så bestämde att det inte var rätt för mig.

Men jag är asnöjd. Tog mig en timme eller två för att installera appar, be kompisar om deras nummer, ställa in tid och datum, bakgrundsbilder, tema osv osv. Den är rätt stor också, större än iPhone 6, hehe :) Alltid velat ha en mobil som är stor. Nu måste jag bara vänta på simkortet som förhoppningsvis kommer imorgon. Beställde ett skal till mobilen från skal-man.se, jättebra sida med skal och fodral för alla mobiler som finns ;)

Iallafall, så är det en ny vecka nu som gäller. Jobb från måndag till fredag står på agendan och imorgon ska jag och mamma till en anhörig-psykolog (Behandlingshemmet ordnar psykologer på hemmafronten åt patientens familj och anhöriga, pappa kunde tyvärr inte den tiden så han får helt enkelt hänga med nästa gång). Hoppas jag känner att jag kan lita på henne/honom,det är väl mest det jag oroar mig för. Min tillit är väldigt begränsad. Och det har jag skäl för.

På tisdag ska jag träffa två kompisar och planera lite inför en liten trip vi ska göra i sommar till Göteborg. På fredag åker vi tillbaka till Karlshamn men nu har jag ju en mobil med bloggappen installerad så kommer kunna blogga från sommarhuset. :)

Likes

Comments

Heej bloggen!

Har inte kommit in på bloggplattformen sedan igår.

Är lite nere. Vet inte varför. Tror att jag bara är uttråkad. Nästan alla mina vänner har åkt iväg på semestrar med sina familjer medan jag är kvar i Sverige (som dessutom bjuder på världens sämsta väder) och jobbar... Vad fan ska man göra på dagarna nu liksom? Det enda jag gör på jobbet är att sortera papper och skriva in siffror i Excel-dokument samtidigt som jag räknar ner timmarna till klockan 3 vilket är då jag slutar. På eftermiddagarna ligger jag i soffan med en påse chips och kollar på tv-serier i flera timmar. Längtar tills solen kommer fram....


Likes

Comments