Header

Hej och godmorgon på er! Antar att jag inte är ensam om att vara seg på morgonen? Tänkte göra mig en kopp kaffe och sedan kicka igång dagen. Ska alldeles strax till plugget, slutar redan kl.12:00. Vilket har resulterat till att jag faktiskt tycker om tisdagar. En trist sak är att min telefon har gått sönder, så senare idag måste jag åka och köpa en ny telefon. Självfallet tänker jag inte byta ned mig så jag tänker köra på en Iphone 8 plus. Tråkigt bara att man ska behöva betala på två telefoner inkl ett abonnemang, dessvärre har utgifter blivit en vana för mig. Vi hörs senare

Likes

Comments

Att utmana sig själv är något bra. Jag tänker därför blogga varje dag i 30 dagar då jag ger mig in i #nouw30daychallenge. Mina ambitioner är alltid höga, jag har mycket åsikter och tankar, därför kommer jag under dessa dagar att satsa på inspirerande inlägg och bilder med kvalité. Att komma in i något kan ofta vara svårt, men den dagliga rutinen att skriva ett inlägg kommer förhoppningsvis hjälpa mig att kicka ingång min blogg.

nouw.com/nouw30daychallenge

Likes

Comments

Att vara omotiverad är vanligt, det kan ingen förneka. Men jag vill tipsa er om lite tricks ni kan använda er utav, och hur ni kan se potential i att känna er mer motiverade i eran vardag. Oavsett om det handlar om mål eller att må bättre i sig själv.

  • Tänk några veckor framåt. Där efter kan du återgå till det vanliga och planera nya mål, så att det inte blir för mycket på en gång. Gör klart, gör fler.
  • Hamna inte i långvariga depressioner. Tänk på allting bra istället och inse att det är du själv som väljer vad du ska må dåligt över och inte. Det handlar om tänkande även om det är svårt att inse.
  • Gör någonting ovanligt. Något du kanske inte har gjort förut, fastnar för och tycker är skoj.
  • Åk iväg. Kan vara vart som helst, men lämna det vardagliga ett tag och tänk inte så mycket.
  • Inse att du är du och ingen annan. Lär du dig att må bra i dig själv och ha en bra självkänsla blir allting så mycket lättare. Man får en bättre inställning och tror mer på sig själv.
  • Gör dig av med negativ energi. Personer som suger energi är inget att ha, gör dig av med det. Det kan kännas jobbigt i början, precis som allting annat men lönar sig i slutet.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit lite krasslig vilket har resulterat i att jag inte har fått så mycket gjort. Mest tagit det lugnt hemma i sängen, skrollat igenom sociala medier ett x-antal gånger, vilat och kollat på serie. Stannar hemma ifrån plugget imorgon också så jag kryar på mig ordentligt. Imorgon har jag två ärenden/planer, vilket består av att hämta ut ett paket som borde komma samt att jag ska iväg och fotas.

Som ni kanske inte visste så har jag haft en blogg på en annan portal, men kände att jag ville byta. Så jag kommer inte presentera mig. Ni får helt enkelt utgå ifrån att det kommer komma fler inlägg och att ni kommer få en bättre inblick i vem jag är. Jag kommer skriva mycket om mina åsikter och publicera bilder.

Självfallet kommer jag lägga ut några bilder ifrån morgondagens fotning. Vi hörs då!

Likes

Comments

Instagram@tomagren