Hur ser ditt liv ut om ett år? Du säger att du vill flytta med mig men du ska träna en annan tjej till tävling som går av stapeln till nästa jul. Ska du dumpa henne eller mig?

Jag ska inte vara  någon som stöttar dig enbart ekonomiskt. Jag vill vara ditt livs kärlek men jag sitter bara och väntar på att du ska se mig och förstå att jag har en  vilja.  Jag älskar dig men du måste acceptera att jag är en egen person och inte bara en öppen plånbok. Den öppna plånboken har tröttnat. Jag kommer inte att betala en krona åt dig mer. Du får välja mig eller den där fukking jävla hunden... Hunden som jag inte vill ha men vet att jag kommer att få betala för Samt ta hand om. När jag nämner detta för dig hoppas jag att du kommer att förstå mig....

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sista dagen på semestern idag. Söndags ångest för första gången i mitt liv. Hur ska detta gå? Nästan så jag vill gå till chefen och informera att jag inte kommer jobba mer men det ska jag. Jag är stark. jag ska jobba röven av mig och äga stället =)

Likes

Comments

Jag skäms så fruktansvärt..
Är jag inte bättre än så? nu i natt har jag tjuvlyssnat på ett samtal som mitt allt förde med en vän. Ett samtal som jag egentligen inte skulle höra. varför sjönk jag så lågt. Jag är en skam för mig själv och mina nära

Likes

Comments

Jag lagar mat för att du ska få, du kommer hem och vill inte ha.. Jag väntar uppe för att få umgås med dig, du vill inte veta av mig... Hur ska jag bete mig för att du ska vara nöjd? Varför ska du bara hacka på mig?

vart har den mannen jag föll för tagit vägen? han som avgudade mig trots mina brister... jag saknar dig

Likes

Comments

Jag vill veta att jag blir sedd. Jag vet att jag kanske är något svartsjuk på dina telefoner men om du inte visar för mig att du älskar mig utan att du istället ger fokus på telefonerna.... Jag älskar dig, du är mitt allt varför kan du inte visa för mig att du älskar mig med precis som du säger....

Likes

Comments

Jag älskar livet, jag gör verkligen det men det är inte alltid så enkelt.

Vissa dagar är livet enklare är vad det är andra dagar och jag säger inte att det är fel men jag orkar kanske inte må så här. Jag bor med den personen som jag älskar mest i hela världen. Jag har ett jobb som jag trivs med och som jag gärna skulle behålla. Det jobb jag har är bara ett vikariat vilket innebär att jag har ett slutdatum som snart är här.

Jag vet inte vad det ärr med mig just nu men jag är så fruktansvärt känslosam. Jag gråter hela tiden, så länge som jag inte sover så klart. Jag vet inte vad jag ska ta mig till....

Min blogg ska vara något för mig för att skriva ner mina Känslor, dels för att jag själv ska må bättre och dels för att jag inte vill belasta min sambo med mina attacker mer än nödvändigt.

Men vad är det då jag känner? Varför känner jag så här?
Jag vet inte... Men jag gissar att det handlar om osäkerhet, jag har inte en fast inkomst och när jag mår som jag gör orkar sambon som på sitt håll mår ännu sämre än vad jag gör.
Att en osäkerhet gällande jobb, kärlek och pengar kan göra att man mår dåligt men jag älskar min sambo och han säger att han älskar mig. Jag vet innerst inne att jag kan lite på den personen som jag älskar. varför kan jag då inte låta bli att bli sårad när han inte tar på mig som förut, när han inte lägger sig till sängs med mig(han går hemma hela dagarna och jag jobbar från 06,00)

XOXO


Likes

Comments