Till säsong 1 och säsong 3 av game of thrones finns det riktigt snygga collector's limited boxar, konstigt nog inte till säsong 2 och 4. Dessa ligger i min wishlist på Amazon.com och ska köpas så småningom, självklart kommer jag även införskaffa de andra säsongerna också så att hela serien kommer finnas i samlarhyllan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hittat flera olika snygga tapeter med 3D effekt, men de här 4 är mina absoluta favoriter!
När den nya biosalen byggs hemma så kommer vi ha minst en av de här snyggingarna :) Rätt häftigt i en mörkare biosal att ha till exempel hjältarna ur the avengers komma utspringande ur väggen bakom biofåtöljerna :)

Likes

Comments

Jag har kollat efter ideer och inspiration till haloweenfest och de här 2 sätten att servera maten fastnade jag för :) Det ser ganska äckligt ut, och tänk er det i ett hus med dämpat ljus och scary musik då är det nog ännu bättre effekt :)

Likes

Comments

Ett riktigt snyggt och orginellt kubbspel. Jag älskar de knäppa små gula/lila figurerna som kallas minioner så det här passade mig väldigt bra, men sen är frågan om hur bra det går att spela med kubbet om man inte vill förstöra konsten på det. Jag tänker att färgen lär bli avskavd och ful när man spelat nån gång...

Likes

Comments

Man ser så många som gör olika saker av lastpallar, många blir snygga, men oftast tänker jag ändå ; jaha mer pallar.
Men det här bordet är riktigt snyggt gjort, det har skruvats dit fler brädor för att få en jämn yta på vad som redan fanns och det är snyggare än när folk bara sätter en skiva ovanpå stommen och sen är målningen riktigt bra gjord, både till motiv och yta!

Likes

Comments

Första inlägget blir den här sköna klädhängaren!

En kaststjärna som skruvas in i väggen. Snyggt och orginellt och absolut en sak som kommer sitta i vår nya hall när den är utbyggd :)

Kostar runt 50-100 kr för en, men finns även att köpa i flerpack.

Likes

Comments