Vi har fått en liten baby i hus!

{Personlig}flesthverdager, personlig, Kronisk syk

Vi er oppe et par ganger om natta. Da må hun hun ut en liten tur, eller hun bare må sjekke at vi er her.

Vi prøver oss på en liten omstilling. I natt prøvde jeg på å få Lillie til å sove i gangen oppe, men neida denne damen er veldig bestemt. Hun har funnet sin plass her i stuen. Det som er litt slitsomt er at hun også har en vane med å våkne to ganger om natten. En gang rundt klokken 0300/0330 og rundt 0500. Da skal hun enten ut en liten tur eller hun bare skal sjekke om vi er her. Frem til nå har det vært Kai som har gått ned og sjekket, fordi jeg kan jo finne på å ta henne med inn på soverommet. Jeg er for soft. Men i natt tok jeg 5 vakta og det gikk helt fint. Slapp henne ut så hun fikk tisset. Jeg skjønner ikke at det kommer så mye tiss ut av ei så lita bikkje.

I dag skal Lillie og jeg ut på tur med en annen hund og eieren dens. Det skal bli gøy. Da får vi litt annerledes dag enn i går, for i går lå vi og dro oss hele dagen. Men hadde jeg vært hund og hatt en slik saueskinnsfell foran peisen hadde vel jeg strekt meg ut der jeg også. Lillie er jo et murmeldyr og kan godt ligge hele dagen. Hun er litt vant til å ha nattevakt. Hun har vært med datteren til eieren sin på nattevakter og da sover man jo hele dagen.

Hun er en liten støvsuger og er ofte innom kjøkkenet for å se om vi har sølt noe på gulvet.

Det blir nok bedre om nettene tenker jeg, bare vi får arbeidet inn noen rutiner om kveldene, og hun får vent seg av med "nattevaktene". Samt at hun vet at vi ligger i sammen med henne bare i en annen etage.


#blogg #bloglovin #blogginlägg #flesthverdager #personlig #personligblogg #livet #life #lundehund #nouwblogger #nouwbloggare

Liker

Kommentarer

deveny,
Fin dame 😊
www.deveny.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Veldig fin. En liten aldrende dame 🥰
nouw.com/toivosdatter