Tanker om hva som gjør livet verdt å samle på

{Personlig}personlig, flesthverdager, Politikk, Livet

God morgen på denne flotte søndagen. I går satt jeg stort sett rolig i sofahjørnet mitt. Jeg tok livet med ro og prøvde å slappe av litt, ingen stress og lite inntrykk på øynene. Dronningen er flink til å gjøre det samme som meg heldigvis.

Jeg sitter i hjørnet med kaffekruset fra spania og slapper av og roer hodet. Jeg er jo ikke flink til ikke å gjøre noe, så jeg leser samisk. det kan jeg jo gjøre tenker jeg. Jeg er ikke svimmel, men føler meg rar og uvel, øynene tåler ikke så mye inntrykk og hodet er full av "bomull". Men som sagt jeg er så vant til å føle meg rar, så jeg bryr meg ikke så mye om det. Jeg snakker i telefonen med matmoren til "Dronninga", som er helt uberørt over alle hendelsene som har skjedd i det sisste. Hun ligger bare i dronning sengen sin og er glad for at hennes undersåtter er til stede og byr henne de tjenester det måtte være.

Jeg får besøk av en god venninne og hennes familie. De stikker en snartur innom. Barna hennes blir veldig begeistret for dronninga, spesielt datteren hennes. Noe dronninga finner fort ut. Hun er rast til å hoppe opp i sofaen og legger seg på fanget hennes. Blir klødd og klappet, ser henne dypt inn i øynene og snor seg rundt på fanget hennes. Joda, Dronninga har fanget jentungen. Sender henne bedende blikk. Du må aldri forlate meg, jeg trenger slike mennesker som deg. De dype blikkene fortsetter så lenge de er her. Dronninga vet nok hva hun gjør.

Jeg må le, dette er så morsomt å være vitne til. Men jenta tiltrekker seg virelig dyr. Jeg er sikker på hvis jeg hadde henne med meg til Vingrom så ville prinsessa av Vingrom og Dronninga sloss om henne. Det kan jo tenkes at jeg gjør det en gang Leonora barnebarnet mitt er her, tar de begge med dit.

Ellers så kjenner jeg på at det er vår og jeg liker våren. Det er den årstiden som jeg liker best. Selv om jeg er et julibarn, så er våren årstiden da alt begynner å leve igjen. Moder jord begynner å spire og gro etter en lang vinterdvale. Dyr og mennesker blir våryre og det er så masse som skjer denne årstiden, fuglene kommer nordover igjen og det tjattrer og kvitrer rundt oss. Det er herlig.

Selv om min kropp ikke liker skifter så gidder jeg ikke å bry meg om det akkurat nå når det gjelder våren, for det er så vakkert. Alt som skjer nå, luktene og lydene. Til og med møkka som kommer inn er vakker - nei ikke akkurat det. Men det hører med.

Jeg sitter her og vingler og tenker at nå i dag har jeg lyst til å komme meg til skogs. Da blir nok det det eneste jeg gjør også må jeg hvile. Men det gjør ingen ting. Frisk luft må jo være bra. Det er jo dette som gjør livet verdt å samle på er det ikke?

Hva gjør du i dag?


#søndag #bloglovin #personligblogg #personlig #flesthverdager #blogg #nouw #nouwblogger

Liker

Kommentarer

mammatetheo
mammatetheo,
Herlig å ta noen dager roligere en andre. Skogs luft det er bare herlog for helsa og mentale. Håper du får en strålende søndagnouw.com/mammatetheo
Toivosdatter
Toivosdatter,
Takk skal du ha, du må også ha en fantastisk søndag <3nouw.com/toivosdatter
HeidiElise
HeidiElise,
Greit å følge kroppens signaler om man kan. Koselig med besøk av barn. Og det er artig med hunder, de er glad i barn, og viser det.
Har en sånn dag i dag jeg hvor jeg/kroppen ikke har lyst til å gjøre noen ting, men har nå kommet oss hjem etter opprydding, lett renhold både hos oss og svigerfar, matlaging. Så etter en dusj nå bar det rett på sofaen. Orker ikke mer i dag. 🙄😉 Håper du fikk deg en tur ut. Fortsatt god søndag! Klem 🙂❤
hverdagenformeg.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229