Sykehuset innlandet ?- Nei der er det stengt

Buorre beaivi, god dag. Når jeg er her på denne lille øya, går dagene litt i surr.....

Disse dagene her på denne øya går sin vante gang og jeg kjenner jo at de går inn i hverandre. Jeg klarer ikke helt å følge med om det er duorastat (torsdag) eller bearjadat (fredag). Eller hvilken dag det er i uka. Dagene går med til å stå opp når man våkner. Klokken står på, men den slukkes for man skal jo ikke stå opp til noe spesielt. Noen ganger våkner jeg klokken 0600 og er lys våken og da står jeg opp. Da hekler/strikker jeg, eller leser, skriver blogg. Så spiser vi når magen sier den vil ha mat. Vi rusler ut på tur og går i butikken når den åpner, drikker kaffe og spiser vaffel. Snakker med resten av de som er på øya. Går hjem, hviler og lager middag (hvis jeg da ikke sover til dagen etter).

Så til sakens kjerne. I dag fikk jeg et brev fra Sykehuset Innlandet Lillehammer om Botox påfyll i hodet og nakke pga migrene i mars. Jeg kaster meg jo på telefonen for å ringe å si at den datoen passer litt dårlig, for da er jeg igjen her på Myken. Det er da jeg får svaret: "Nei der er det steng i dag". Hvorpå jeg blir som et spørsmålstegn, for et sykehus kan jo ikke være stengt....... Men den avdelingen kan jo være det, fordi det er en poliklinikk og det går jo opp for meg etter litt diskusjon med sentralbordamen at det jo er lørdag i dag og ikke fredag. Og selvfølgelig kan en avdeling være stengt så lenge det er en poliklinikk, for nå går det også opp for meg at det ER en poliklinikk jeg skal til. Det visste jeg jo at det var, men det hadde jeg glemt i dette nydelige saktegående livet her oppe.

Det er da jeg er litt glad for at telefonsamtalen ikke er tv-overført, for jeg ble ganske flau. Jeg ber utrolig mange ganger om unnskyldning og ler ganske så flaut til damen og skulle ønske at et hull i gulvet hadde åpnet seg og slukt meg. Jeg ser jo at alle rundt meg sitter og humrer og lurer på hvordan denne samtalen kommer til å ende.


De dramatiske skyene over Myken fortsetter, selv etter dagens drama, jeg må jo le. Men slik går no dagan her. Lite som skjer, men du så deilig det er. Jeg kjenner jo litt på at det skal nok bli godt å komme til fastlandet i februar. Men så er vi her igjen i Mars, i dette eventyret. Jeg tenker at alle skulle opplevd et slikt samfunn, en slik utpost, der ingen skulle tru....

Broren til min mann er aldri her midt på sommeren, for da er det alt for mye folk her sier han. Det er når det nesten ikke er noen her han vil være her. Det er jeg nesten enig med han i. For to år siden, da vi kom seilende inn med Mjøsen Lange, var det ganske mange folk her i forhold til nå. Vi har vært her både på sommeren og om vinteren og det er to forskjellige ting. Men koselig begge deler.

#flesthverdager #blog #bloglovin #blogg #botox #migraine #migrene #migrän #sykehus #Closters #nouwbloggare

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229