Sykehus først, så reise til Nordalen - til heimbygda til min mor.

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk

I går ordnet min far og jeg graven til min mor før 17.mai. I dag skal vi reise til Skjåk for å feire 17.mai sammen med min svigerfamilie. Håper jeg møter mine slektninger på min morsside. Men først sykehuset.

Buorre iđit. Her sitter jeg tidlig på 16. mai og øver meg på samisk. Jeg ser at nyhetene er fullstappet av prinsessen og sjamanen og at Olav Thon skal gifte seg. Jeg skjønner ikke helt hva nyhetene er så oppskaket av. Så bra at de har funnet kjærligheten. Olav Thon har jo vært sammen med denne kvinnen i en årrekke og nå er det på tide at han gifter seg med henne. Hun har sikkert ønsket det i en årrekke. Så flott at vår prinsesse har funnet en mann hun er blitt forelsket i. At det er en sjaman, so what? Jeg er sjaman og Kai er gift med meg. Jeg holder foredrag og healer. Men jeg har jo ikke noe prinsessetittel. Men jeg har bursdag på samme dag som dronningen, teller det?Jeg hyller kjærligheten jeg uansett kjønn eller tittel. Kjærligheten er vakker.


I dag skal jeg på sykehuset og snakke med disse legene ang denne fantastiske tarmen min. Hurra, det går sikkert bra, nå finner de ut av det skal du se. Jeg gleder meg litt på forskudd her nå kjenner jeg. Etter sykehuset drar vi direkte til Skjåk og skal være der 17.mai helgen. Det blir litt rart å være i Norge igjen 17.mai. Vi har pleid å dra til Svenske Finnskogen og ligget ute og kost oss denne helgen. Men nå blir det gårdsferie sammen med svigerfamilien. Det gleder jeg meg til.

Nå gjør jeg meg klar til sykehuset. Ha en fin dag - Hva gjør du i dag?


#blogg #syktarm #blogg #bloglovin #kronisksyk #flesthverdager #personlig #nouw #nouwblogger

Liker

Kommentarer

frodith
frodith,
Kos deg på 17. mai 😊 Blir nok fint 😊 Kjærligheten er fin. Og fint at folk finner hverandre. Det det blir mest ståhei av rundt prinsessen får jeg inntrykk av er at hun bruker sin tittel og hans tittel for å selge seg i jobb-sammenheng. Blanding av "roller" på et vis. Men det er jo ikke noe nytt 😃frodtih.blogg.no
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ikke noe nytt i det hele tatt. Men la de nå holde på med det også. De som vil høre på dem kommer dit uansett, tenker jeg da 🤗nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Det teller litt du har bursdag samme dag 🙈😜♥️ Og kose dere, fina 😍nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Hehe ikke sant det teller litt. Ja skal kose meg. Tusen takk 😊nouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229