Svimmhet og nervesmerter

{Personlig}personlig, flesthverdager, Kronisk syk, Livet

God fredagsmorgen. Her har tiden gått med til å takle anfall med svimmellhet og nervesmerter. Hodepine hsr jeg ikke hatt så mye av siden de satte de nervblokkerne på sykehuset. Men svimmelhetsanfallene er noe for seg. Det er ikke bare sjøgang skal jeg si, det er jeg vant til å ha fra før. Dette vipper rundt, jeg må bare stoppe med alt jeg gjør til det går over.

Dronninga nyter stort sett tiden med å passe på sitt rike og sine undersåtter og forteller alle at hun finnes. Det begynner med et lite knurr i halsen og kommer ut som et iltert og skjærende bjeff. Forteller vi til henne at vi vet at hun er der og hun skal ti stille, så får vi et fornærmet blikk og hun går og legger seg med ryggen til deg i kurven sin. Dronninga er en liten hund med en kjempestor personlighet.

I går prøvde jeg å skrape litt mur ute. Det var så nydelig vær, så jeg prøver. En smertestillende inn og jeg og Dronninga ut og skrspe mur. Ja det var jo bare jeg som skrapte da. Dronninga var på oppdagelsestur i hagen vår, og i naboens. Plutselig da jeg lettet på hodet ser jeg Dronninga er påfeil side av gjerdet. Jeg roper på henne og jeg ser jo athun hører, hunser påmeg i sidesynet sitt, men later som ingen ting og fortsetter rett frem. Jeg går ut porten vår og inn til naboen på oversiden da sittet Dronninga på trappa og " lilsom skal inn". Ser på meg med "åh ja jeg gikk visst feil jeg", blikk. Så uskyldig og glad kommet hun løpnde mot meg. "Nå er jeg glad du fant meg blikk". Dronninga altså, hun har virkelig personlighet. Jeg ler meg ihjel av henne

Jeg kjenner at selv om jeg sliter med denne fysike delen av meg nå, så er jeg ikke så opptatt av det. Jeg har medisiner som tar de verste smertene. Den tsrmen min den renner jo som bare det og det er ikke noe hyggelig, men slik er nå livet mitt blitt. Alt blir på en måte en vane.

Jeg tror vi skal bruke tiden mye ute å skrape i dag også. Det er jo et nydelig vær. Kaldt. Men det blir fint.

Hva vil du finne på på denne fine fredagen?

#blogg #bloglovin #nouw #nouwblogger #flesthverdager #personligblogg #kronisksyk #livet

Likes

Comments

VeraLynn
VeraLynn,
Huff kjære deg detter hørtes ikke særlig godt... Sender deg stor bamseklem og ønsker deg god bedring 💖nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,
God bedring! Ønsker deg noen smertefrie dager fremover. Klem 💕nouw.com/vibeke
Write a comment...
IP: 82.99.3.229