Sommeren er kommet og det er lite blogging.

Sommerferi og lite blogging. Men jeg skal slenge inn et innlegg nå og da. Jeg er jo her fortsatt, men om sommeren er det jo andre ting som prioriteres. Som foreksempel forefallende arbeid, hyttetur på sørlandet og konserter på Stangholmen fyr.

I går hadde vi en fantastisk dag her på hytta på Bommyr. Først var vi på håntdværksdager på Næs jernverk, så dro vi inn til Risør og spiste middag og til slutt ut på Stangholmen fyr på konsert. Caiza var med hele tiden. Hun er blitt så flink og fikk så skryt av folk rundt av oss fordi hun var så rolig. Hun er veldig tillitsfull og stoler på meg og da er alt greit.

Litt skummelt i starten var det, men det kom seg fort. Hun liker seg veldig godt her og løper løs og hopper på svaberget som en fjellgeit. Selv om hun feilberegner litt avstander osv. Når vi er nær havet og stup osv, har jeg henne i bånd, siden hun har litt mer mot enn vett enda.

Hun har funnet på en veldig morsom lek når vi går tur. Hun venter til jeg har gått et stykke forbi henne også kommer hun spurtende forbi i full fart og brå snur og løper i full fart tilbake. Det er såååå gøy. Selv om det som er morsomst er å jakte på fugler.

Den første løpetiden har også kommet. Noe jeg kunne gjette på ville komme nå når hun ble skilt fra flokken sin. Men det er jo også tiden for det. Hun er ett år. Jeg er så glad for at hun har kommet til oss. Hun er rolig, tillitsfull og lojal. Selv om hun tror at alt er farlig. Hun er jo en tenåring og i dramaqueen alderen. Nå kommer jeg meg ut og går tur et par/tre ganger om dagen - og det er så bra.

Selv om både Caiza og jeg er super slitne etter dagen i går begge to. Hun fikk jammen brukt hodet sitt i går og det var varmt.

Vi har det fint her nede, låven i solnedgang er bare vakker og vi satt ute til mørket kom i går før jeg gikk og la meg. Risørområdet og sørlandet viser seg fra sin beste side.

#ferieminner #blogg #personligblogg #bloglovin #nou #noublogger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Nå som det er sommer og sol er det godt å legge bort PC’n en stund å gjøre litt andre ting. Nå som vi har så fint vær må man passe på, for vi vet ikke hvor lenge vi får beholde det. Ha en fortsatt fin søndag 🥰nouw.com/veralynn
Toivosdatter
Toivosdatter,
Ikke sant ☀️ Vi må nyte det så lenge vi kan. God søndag til deg ogsånouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Herlig med sommer og fine bilder 🌾💛👏nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
Toivosdatter,
Fantastisk med sommeren og i går badet denne fruen i havet 🥰nouw.com/toivosdatter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229